Canlarimbenimm doktor ultrasonda kafasının yanında ayağını gösterdi böyle durabiliyorlar bazen dedi ama kızlar nasıl duruyor ki öyle yaaa fikri olan var mı
Morvy Canlarimbenimm dün bende gittim ultrasonda başı ve bacakları birbrine paraleldi😁 sıkıntı olsaydı doktor belirtirdi mutlaka
Cevirmenannee Canlarimbenimm kııız ayağını ağzına bile götürür 🤦🏻♀️😂 ayak parmağını emer, bunlar olabilecek şeyler😂 bizim ki içerde parende atıyo 🤸🏻♀️😂
Lulemom Canlarimbenimm yani ben daha 17+3 deyim ama bu hafta kontrolüm vardı. Ayağı burnunun ordaydı. Belki oluyodur. Hiç sorgulamak aklıma gelmedi benim. Bebekler zaten doğduklarında bile ayaklarını kafalarına değdirecek esneklikte oluyo
Zhrblt Canlarimbenimm ben en son gittiğimde ayakları kafasına çok yakın kollarınıda bacaklarının altına almış vaziyatteydi😃
Canlarimbenimm Yelkaaa01 kolunun yanında bacağını gösterdi doktorda şaşırınca böyle oluyor dedi ama kafama takıldı işte
Yelkaaa01 Canlarimbenimm ilk defa mı görüyormuş acaba alla alla. İçin ferah tut sen benim bildiğim oyle duruyor
senemmm123 Canlarimbenimm bebeklerin kemikleri çok yumuşak oluyor. ilk doğdukları zamanda bile. fazlasıyla elastik oluyorlar normaldir. maşallah sağlıklı demekki 🧿
koalababy Canlarimbenimm benim başından beri hep öyle usg de yüzünü göremedik ayak görmekten :) bi keresinde baş parmağı burnundaydı duruyorlar yani canım 🤷🏻♀️