Minigim20 YarenSmile şükür herşey tamam hayırlısı ile herşey tamam bir tek bal kjzim eksik sağlıkla gelsin inşallah 🙏
Fatmamuduk YarenSmile Beklemedeyiz kendi gelmek isterse 2haftamız var gelmezse 3Nisan sezaryan olucam 😖😬
Secilsahinyavas Bebekleriniz haftanıza göre kaç kilo kızlar benim 36+1 2.700 kilosu ve doktor 35 haftayla uyumlu bir hafta geri dedi 😔 ve erken gelicek gibi duruyor dedi kilo alması için ne yiyorsunuz
Hatice68 Secilsahinyavas canim pekmez kilo yapiyomus oyle dediler kasik kaşık pekmez iç diyolar seviyorsan sende iç
NefesDeniz Secilsahinyavas Kahvaltıda 2 yumurta kaşar peynir ballı süt gün içerisinde 2 muz ceviz ev yoğurdu hatta ev yoğurduğunun içine 2-3 kaşık yulaf muhakkak deneyin ve maden suyu için yiyin☺️
Defneprensesannesi Secilsahinyavas her gun düzenki süt icin 2 3 bardak kaymak fln yiyin meyve hergun düzenli özellikle muz kivi portakal havuç (amniyom sıvısı düzenler) hergun 2 kaynamış gun yumurta ceviz ye hergun 4 5 tane bi avuc fıstık yiyebiliyorsan fındık ye bi avuc biz 26 _29. haftalık arasınsa 400 gram almıştı obur ay yememi düzenleddim 25 günde 800 gram almıştı 💓
Kucukkedi Secilsahinyavas 2 hafta ileri geri olması sorun değil demişti doktorum. Muzu blend edip sütle için, ceviz, hatta bana göre mucizevi yiyecek avokadodan tüketmeye çalışın
Hatice68 YarenSmile hersey hazır beklemedeyiz hayırlısı ile inşallah herkese hayirli sağlıklı doğumlar nasip etsin Rabbım 🤲
ulviyedemirbas2 YarenSmile her şey hazır cok şukur uygulama 34 gösteriyor ama 22nisan da sezeryan olacak inşallah ama bizim oğlan sabırsız galiba cok fena baskı yapıyor sancım cok
Kucukkedi YarenSmile hemen hemen her şey hazır, doğum iznim salı başlıycak o zaman son rötuşları yapıcam.