Ikrnur İlk cocugun 37 haftalık döndü 39+5 te doğum yaptım. İkinci isi 34+2 hafralıgım bebek dönmüş bana biraz erken geldi acaba bu haftalarda bebegi dönen annaler siz ne zaman doğum yaptınız erken mi geç mi👨👩👧👦
Senayyalcin Ikrnur Merhaba döndüğünü ultrason da doktorunuz mu fark etti çünkü haftalarımız nerdeyse aynı ve bende değişik hissediyorum sanki karnımın içinde yer değiştiriyor🤷🏼♀️
esraizmirli Ikrnur benim bebeğim 29. Haftadan beri dönük şuan 35 haftalıgım doktorum pozisyon değişebilir dedi devamlı ama hiç değişmedi bakalım ne zaman doğurucam ☺️
Prensesannesi41 Ikrnur benimki 26 da bas asagıydı 34 te kanala yerleşmiş suan 38 haftalığım hala gelen giden yok 🥰
132025 Ikrnur doğumla pozisyonun hiç bi alakası yok 30.haftamda kontrole gittiğimde doktor dönmüş demişti
ulviyedemirbas2 Ikrnur 34+0bende 32haftadan dönmüş zor yuruyorum ben doktorda bebek inmiş o yuzden baskı yapıyor dedi hadsız ağır oluyor adet sancısı gibi
Susam1 Ikrnur 30dan beri baş aşağı ben hiç merak etmemiştim tecrübesiz olunca 🤪 şuan 32 oldum çok şükür rahatım
34_21_23 Ikrnur 28 haftalık olduk geçen gün gittim dönmüş dedi. Onunla doğumun bi alakası olduğunu düşünmüyorum
karabc 32+0 da döndü nasipse 38+0 bu çarşamba doğum yapacağım erken doğum riskim var rahim ağzıda kısaldı bakalım🤷🏼♀️