Nermin_Medis meraklianne1 Burda annelerden biri mantıken dediki eski idrarsa kabarır ama sizde kabarmamış işte
Dyguklc Nermin_Medis ya ben onu hamilemiyim diye yapmistim ama tamamen girgirina yapmistik kuzenlerimle falan kabarmisti ama sonuc kiz 😀😀
Nermin_Medis Dyguklc sizdedemi kabarmasına rağmen kız çıkdı? Hamilelik testi için deterjanla yapıldığını duydum ben
Nermin_Medis Nermin_Medis Aygulmom İnşAllah sağlıkla kabuşun prensesinize. Benim bi kızım var şimdi Allahın izniyle birde oğlum olursa iki nimetdende tadıcağız
Nermin_Medis Rapunzellllanne Yurt dışında çok büyük tepki veriyorlar o yüzden dedimki her halde %100 doğru))
meraklianne1 Nermin_Medis evet sabah idrarıyla yaptım herkes şey yazmıştı idrar asit kabarır diye ama kabarmadı bende 😁😁 çamaşır suyuyla da yapılıyo aynı test
neslihanuz- Bunu cinsiyeti öğrenmeden bende yapmıştım ve tuttu :D tutması tabiki de güvenilir bir yöntem olduğunu göstermez 😅 küçük bi eğlence işte
Nermin_Medis neslihanuz- Evet ama tutanlarda var. Birini daha söylediler. Sizdem habersiz saçınıza tuz atıyorlar eyer eliniz ilk saçınıza giderse kız çenenize giderse erkekmiş😃
Nermin_Medis meraklianne1 sizde işe yaramış ama bende kabarmadı bakalım gelicek haftalarda ne diyor doktor
Sedef88 Nermin_Medis bana evde kızlarım yaptı anneanneyle konuşmuşlar nasıl yapılacağını anlatmış haberim olmadan yapıp videoya çekmişler burnumu kaşımışım😅😅cinsiyetimiz daha belli değil bakalım tutacakmı bizde
Nermin_Medis meraklianne1 Hayır ama ultrason görüntüsünden eekek rahminleri yapldı bakalım neler görüceğiz