Yarencerenn Vücudun bir şeyi sürekli olarak istemesi vücuttaki bazı eksikliğin belirtisi olarak yansıyabiliyor cipsde vücdun su eksikliğini ve tuz ihtiyaçınızı karşılamadığınız anlama geliyor
metehaninannesiii Merve95merve bende yiyorum ama ayda 1 kendimi öyle frenliyorum maalesef yoksa bana kalsa her gün yerim
Sell90 Merve95merve aynen bende 🤦🏻♀️🤷🏻♀️ Ilk hamileligimde cok bilincli ve bu tarz paketli gida/fastfood ve aburcuburu hic yemedim. Hatta aklkma bile gelmiyordu. Suan her aksam bi paket yiyebilirim 🤤🤤
gulsahaliarya Merve95merve organ gelişimi sırasında yememek en iyisi ama artık doğurcan canın da çok istiyosa ye.
gulsahaliarya Doktorum bu tarz şeyleri alışkanlık haline getirmediğin sürece istediğini yiyebilirsin demişti. Zaten genel de sağlıklı besleniyorum arada bi cips yemek etkilemez. Ama organ gelişimi sırasında hiç yememiştim en fazla iki üç tane tatmışımdır
Mollier Bi sene içinde bu kadar sık cips yememiştim.9.haftamdayım resmen cips aseriyorum.Yemekler mide bulantısı yapıyor.Cips yapmıyor çok saçma🥲🥲
elmira4142 Bizim eve her ay koliyle cips geliyor eşimin çalıştığı yerden ben ne yapayım nerelere gideyim 🤷♀️😂😂
Hiranurecrin Merve95merve kesinlikle bende dayanamıyorum çok seviyorum.sadece cips olsa yine iyi yeterki marketten abur cubur olsun😂😂
esma_korkut Merve95merve bugün koca bir paket cipsi gömdüm markette açtım hemde dayanamadım 32+2 deyim pişman değilim 🤣
Bb_onlllb Merve95merve sağlık ocağında ki ebe bana canın çooookkk çekerse 2-3 tane ye nevsinin terbiyesi için dedi şuan 33+4 haftalığım başlarda çok çekiyordu yalan yok şükür şuan o kadar istemiyorum
elediyebiri Merve95merve Walla Ben Hicbir seyden eksik birakmadim kendimi. Cipste yedim, dozunu kacirmadan kolami da ictim. Esim icerken Canim istedigi icin bir yudum redbull da ictim. Hamburger, patates kizartmasi da yedim 😂
eebru- Merve95merve normalde de yememekte direniyodum resmen kötü alışkanlık gibi birakmaya çalışiyorum 16.haftalik hamileyim 2 kez yedim ama vicdan yaparak yiyorum sanırsın sigara içiyorum 🤭😂