pink_dream25 Hamilelikte afrika örgüsü yaptıran oldu mu ? Yada bilen var mı yaptırmak istiyorum ama zararı olur mu
Esosun pink_dream25 ben de keratin hush bakım kalıcı fön yaptırmak istiyorum yaa ama doğuma da az kaldı 😅 zararı vardır diye doğumdan sonraya erteledim bakalım
Lulemom pink_dream25 afrika örgüsünde bi sıkıntı olur mu ki. Direk örüyolar. Bi tek uçları bağlamak için sanırım bişi sürüyolar. Sanmıyorum bişi olacağını. Tabi çok uzun saatler sürüyo. Yorulmadan ona tahammül etme olayı var
3prensesannesiii Esosun Bende yaptıracaktım hamile olduğumu söyleyince kuaföre yapmadı kullanılan ilaçtan dolayı
pink_dream25 Lulemom daha önce afro dalgası yapmıştım yapay saç olduğu için alerji yapmıştı diplerimi krem sürmüştüm öyle geçmişti. Acaba yine öyle olsa zararı olur mu diye düşündüm
pink_dream25 heyecanlianne0 daha önce afro dalgası yapmıştım yapay saç olduğu için alerji yapmıştı diplerimi krem sürmüştüm öyle geçmişti. Acaba yine öyle olsa zararı olur mu diye düşündüm yoksa mantıken dediğiniz gibi ztn.
Sariovahande heyecanlianne0 boyatinca ne oluyor ki ? Ben başından beri her ay dip boya yaptırdım doktorum kaliteli boya kullandığın sürece sıkıntı olmaz dedi elimizden telefonlar düşmüyor bazı şeylerin çok abartıldığını düşünüyorum
heyecanlianne0 Sariovahande bazı boyalar cilde geçebiliyormuş onun için zararlı ama cilde geçmeyen kaliteli bi boya bulduysan sorun olmaz tabiki
Esosun Mumyy işte danışcam bakalım doğumdan sonra doktora şimdi zaten dişünmü son aylar uğraşamamda 😅
muffinwhite Zarar verecek bir şey kullanılmıyor ki. 3 kez yaptırdım ben ısı veya kimyasal uygulamıyorlar. Togo studyo da yaptırmıştım ilgileniyorsan ulaşabilirsin onlara