zerana Babyjo benim 34. E kadar ara ara bi kaç gün hareketsizleşiyırdı. Zaten doktor 32 den sonra takip ettiriyor hareketleri. O tarihe kadar standart değil
Mutiess Babyjo gayet normal bir durum zaten bebeğin hareketlerini düzensiz hissedersiniz 26 haftalığa kadar bazen oynar bazen oynamaz hatta oynar içe doğru olur siz hissetmezsiniz 🙏🏻
Nupeell Babyjo hareketlerinin düzenli olması için daha çok küçük normal yani siz telaş yapmışsınız biz 28+3 olduk yeni yeni düzene giriyor hareketleri vurmama tepki bile veriyor endişe etmeyin 😍
shryldrm Babyjo haftan çok büyük değil normal bu şekilde hissetmen büyüdükçe daha net hissedersin hareketlerini 😌
Elif3406 Babyjo canım bu haftalarda oluyor öyle şeyler telaşlanma. O haftalardayken benimde öyleydi bazen bi kaç gün hiç anlamazdım hareketlerini normal sanırım. Büyüdükçe değişiyor tabi bu durum şimdi sürekli hareket halinde 🥰
mavis24 Babyjo ben hep yatıyorum ya tehlikem vardı diye sadece lavaboya kalkıyorum o kadar bu agrılar bitirdi beni anlamıyorum nedenini kafayı yedirtti bana
Babyjo mavis24 22 haftada benimde cok agrim vardi iki bobrekte genisleme var ve sebebi bulunamayan bi karin agrim vardi her gece magnezyun ve bi sisw soda icmeye basladim doktor tavsiyesiyle suan hic kalmadi insallah seninde gecer
Babyjo shryldrm Ahhh amin insallah asker gibi şafak sayiyorumvallahi 🤗 her gece 12 den sonra oh bi gun daha bitti diyorum
mavis24 Babyjo Babyjo geçti mi şikayetleriniz ve böbrek genişlemesi tehlikeli bir durum mu aceba benimde öyle bişey mi çünkü bu agrılara mantıklı bi cevap veren doktor olmadı ama ben sürekli agrı cekiyorum