Hakikitosunpasa Kızlar 16 haftalığım araştırıyorum 100 gr başlayıp en fazla 200 e gideni gördüm ama bebeğim 286 gr boyuda onlara kıyasla uzun 17 ultrasonda 17+5 haftalık filan yazıyor bu ne demek
Abcxyz Hakikitosunpasa bebegin gelisimi onden gidiyor demek sagliksiz bir durum soz konusu degil doktorun ek bir sey belirtmedigi surece tabii bu yol boyunca bi geriye gitcek bu haftasini yakalicak bi one geccek sen takilma oralara 😂😂
zeliha09 Hakikitosunpasa 17+5 17 haftalık 5 günlük demek sağlıksız bir durum da yok sadece gelişimi biraz önde gidiyor zaten gebelik boyunca bi ileri bi geri gidip gidip gelecek takılma yani
Ipek0z Hakikitosunpasa gayet iyi hiç endişelenme benim de bebeğim önden gidiyordu önden gitmesi kötü bir şey değil bebeğin gayet sağlıklı💯💯
Morvy Hakikitosunpasa bende 16+1 haftalığım ultrasona göre 17+2 187 gram ama boyunu tam anlayamadım fl boyu diye biliyorum ama bende yazmıyor bir sıkıntı olsaydı doktor uyarırdı ☺️
Hakikitosunpasa Abcxyz kızımda da önden gidiyodu ve iri bi bebek olarak doğmuştu sanırım buda öyle olucak
Hakikitosunpasa zeliha09 önceki gebeliğimde de önden gidiyordu iri bi bebek olarak doğmuştu sanırım oglum da öyle olucak
Abcxyz Hakikitosunpasa gende varsa olabilir benim esimin tarafi oyle ama biz normal minyon citi piti insanlariz benim kiz da oyle olcak 🥰
Hakikitosunpasa Abcxyz kaynım 5 kg doğmuş eşimde kilolu doğmuş hepsi uzun iri insanlar sanırım o yüzden 🤷♀️
Morvy Abcxyz evt onu duymustum ama hicbir yerde fl yazmiyor bende anlamadim 4 ayri ultrason kagidi var hicbirinde yazmiyor
suscarparimm Hakikitosunpasa sağlıksız değil canım sonuçta insanlar laboratuvar üretimi değil önden de gidebilir geridende hafta ilerledikçe durum düzelebilir beslenmene dikkat et 😊🤗