hamsicik55 11+4 haftalık hamileyim. Bugün ikili tarama testinde bebek aşağıda dedi doktor. Korkulacak bi durum varmı arkadaşlar. Bu durumla karşılaşan arkadaşlar nasıl bir yol izlediniz
elcindefne hamsicik55 13. Haftamda bana da aynısını dediler. Hep dinlendim, ağır iş yapmadım kendimi hiç yormadım, bir sonraki kontrolümde yukarı çıkmaya başlamıştı. Kendinizi olabildiğince yormayın, hep dinlenmede olun sıkıntı olmaz Allahın izniyle
zgih765 hamsicik55 kanamalara erken doğuma ve normal doğumun yapılamamasına kadar gidebilir ağır işi bırak bi süre istirahat et
Dilek58 hamsicik55 22 haftalık oldm kızım bazen vajinama çok baskı yapıyor oynarken bir kaç saniye sürüyor ağrı baskı ama kontrolde dr aşağıda faln demedi canım bir yakınımında bebeşi aşagıdaydı norml haftasında ve normal doğum yaptı sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah 🥰🤲🏻
Nvkdkdkd Benimde öyle olmuştu . Yolculuk yapmıştım 3 gün sonra kontrolde aşağıda demişti progestane devam edip istirahat önerdi . İstirahatla bir sonraki kontrolde düzeldi . Ne zaman ki kendimi yoracak birşey yapsam ayakta uzun süre kalsam ultrasonda öyle görünüyor istirahatla düzeliyor
hamsicik55 Nvkdkdkd Ben sürekli ayaktayım. Aktif araba kullanıyorum evin her işi bana bakıyor 😔 ne yapacağım bilmiyorum
hamsicik55 Dilek58 inşallah canım Rabbim esirgesin hepsini. Valla çıktığımdan beridir çok üzgünüm 😥 doktor bide yapıcı olması gerekirken 12 haftalık bile değil düşebilir dedi. Sonuçta herşey Rabbimin takdiri ama elim yüreğimde korkuyorum da bişey olacak diye 😔
nurell hamsicik55 benimde assagidaydi hala assagida hiç yukarı ciimaya niyeti yok annemgil göbeğin düşmüş doğuma gidecek gibisin bile diyo🤭🤭
Dilek58 hamsicik55 ayy Allah korusun canım rabbim sağlıklı sıhhatli kucağmıza almayı nasip etsin inşallah evlatlarımızı 🥰🤲🏻
Yuceroglu nurell doktor progestan falan verdi. Onu kullanıyorum. Korkum var böyle aşağıda nasıl büyücek diye 😁 göbekte görünüm nasıl oluyor büyüdükçe ?
Fatmamilay Benimde hep aşağıda canım şuan 32 haftalık oldum hala aşağıda erken doğum riskim var ama hep yatıyorum iş yapmiyorum doktorum ilişkiyi yasakladı yürüyüş de yok