burcumelis 39+3 üz doktor pazartesi suniyle başlatıcak ikimci doğumum olcak acaba nasıl ilerler ilkide suniyle oldu ama bu ikinci daha hızlı olurmu ki cok merak ediyorum
Tugceery burcumelis bunu bende cok merak ediyorum bende ilki suni ile dogurdum bununda gunu doldu sali gunu yine suni alicam
ezos burcumelis yaaa benim de ilk suni ikinciyi hep gece sancım tutucak hemen hastaneye gitmiycem dayanamiycak olunca hemen gidicem v yarım saate dogurcam öğlen de hastaneden cikicam diye hayal ediyorum 🙏 inşallah senin de gerek kalmaz zırt diye geliverir yaa🙏🙏🙏
gulsahaliarya burcumelis bende bu soruyu sorcaktım. İkinci doğumlar kolay oluyordu hani kandırıldık mı 🙈 ilk doğumum suni sancıyla oldu ikinci de kolay oluyo DİE gerek kalmaz die düşünüyordum hep
burcumelis Emineuyar yoktu 2 cm açıklık vardı sadece sancı vs bişey yoktu 10 da yatısım yapıldı sabah aksam 18:47 de doğum oldu suniyle ve epidural aldım
Tugceery burcumelis yok canım salı günü tam 41 hafta oluyorum devlette 41 re kadar sure veriyorlar suan 40+3
Meryemervee burcumelis ilk olunca daha mı geç oluyor benim de 40 doldu Pazartesi gel suni verelim dedi doktor çok tedirginim inşallah o zamana kadar bişeyler olur şimdilik tık yok da 😕
gulsahaliarya burcumelis benim ilk doğumum suni sancıyla 7 saat sürdü. O zaman bundan beklentim 3 saat falan. 🤔Tamam bana uyar 😁
burcumelis Meryemervee ilkin geçliğinden cok ikincinin erkenliğinden bahsettik aslında cünkü bi kere dogum yapmıssın daha acık rahmin o manada ilklerde de erken den doguran var açılması hızlı süren tedirgin olma hıc kisiden kisiye değisiyor
Meryemervee burcumelis yani hala sancımın olmaması hiçbir belirti olmaması bile tedirgin olmama yetti açıkcası bir de çevre baskısı çok bunalttı her gün doğdu mu ha doğdu ha doğacak ne zaman doğacak daha…… offf zor süreç insan kendi kendine kalmayı öyle çok özlüyor ki 😕