1Prensesannesiiy Vee bugün spriali çıkardım 2. Çocuğu istiyorm rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin çok heycanliyimmmmmm
Birdiribir 1Prensesannesiiy 1Prensesannesiiy spiralin bi zararını gördün mü normal doğum sırasında takılır mı ve çıkarmak için bıçak altına mı yatmak lazım 🙄
1Prensesannesiiy Birdiribir pek anlamadım ama söyle diyeyim hiç bir zararını görmedim zaten 1 sene önce takmıştım kızım 17 aylik normal dogum sirasinda takilirmi inanın bir bilgim yok ama çıkartmak için bıçak altı derken yani ben bıçak altına yatmadım🤣🤣
Uerdem Birdiribir dogum yapılırken takılmaz diye tahmin ediyorum çünkü rahim normal boyutlarında değil kendine gelmesi gerekiyor. Adetliyken takiliyor spiral bıçak falan bisey yok
20oz İlk oglumu 2 sene bekledik çıkarttirim spriali belki buda geç olur dedim ve adet olmadan hamile oldugumu ögrendim hayırlısı olsun sizin içinde
1Prensesannesiiy Sedef88 canım zaten bugün gittim spriali çıkartmak için özelde taktirmistim sürekli kontrolde gidiyordum bugünde çıkarttim birşey demedi