HafsaZehra Ve bebegin Cok asagda oldugunu söyledi karnimda cok fazla sertlesiyor sizce erken dogum olurmu
Edaaaa53 HafsaZehra 36 hafta sonrası erken doğum olmuyor endişe edeceğiniz bi durum yok normal bu haftalara göre rahim ağzının kısalması ☺️
Merve10090 HafsaZehra 36 haftadan öncesi prematüre sayılıyor.. yani bebeğiniz tek başına nefes alacak durum’a gelmiş. 2 buçuk - 4 kilo arası bebeklerin doğum kilosu normal diye biliyorum. Kilosu iyi eğer erken doğum olursa. Zaten hızlı kilo alıyorlar. Riskli dönemi atlattınız. Hakkınızdan hayırlısı olsun
Lokumcuk HafsaZehra ben 33 hafta da kontrolüm de bebegin bası baya asagıdaydı rahim agzı uzunlugu 30mm cıktı bana da erken gelebilir dedi cok yormuyorum kendimi insallah zamanında gelir en azndan 37-38 e kadar durur insallah. Sizin rahim agzı uzunlugu ne
HafsaZehra Busbus58 erken gelir dedi Doktor cok fazla sertlesiyor karnim asagda hissediyorum baya basina gelen varmi aceba
HafsaZehra Edaaaa53 daha önce böyle bi durum yasamadim rahim agzi kisalmasi… tedirginim daha 2.500 Kilo felan bebegim en azindan 3 olsaydi boyu felan nasil bilmiyorum en sonst 45 cm di
Lokumcuk HafsaZehra ve 34. Haftadayım suan sen bana bakarak cok daha sanslı sın insallah bende görürüm 37 leri
[silindi] HafsaZehra 36da çok erken degilki canım korkma sen 2 hafta daha dursa yeter çok ayakta kalma ayaklarını yukarı koy yat biraz kendine dikkat et duşta sıcak suda çok kalma
Ftmklbk HafsaZehra belli bir haftadan sonra rahim ağzı kısalmaya başlıyor doğal olarak. Sizin bebiş 40 haftayı beklemez belki. Ama zaten zamanını doldurmuş oluyor kilosu yerindeyse. Aslında 36..haftadan sonra doğumu beklemek doğal benim doktorum öyle söylüyor. Kendinizi yormayin siz yine de bebek de aşağıdaymış
EceveDenizinAnnesi HafsaZehra benim 28. Haftadan beri 3,5cm. Doktorum normal dedi. Erken doğum riskim olduğu için progestan kullanıyorum. Onu da 35. Haftadan sonra keseceğiz dedi. Çünkü rahim boyu zaten doğuma hazırlandığı için kısalıyormuş. 36. Hafta erken değil.