karanim24 Nst de bebeğin kalp atışı hızlı çıktı tekrar bağlanmam gerekiyormuş 😞 başına gelen oldu mu doktor biraz telaşlı gibiydi
Beyzabuglem karanim24 kaç çıktı acaba benimki de öyleydi 180 190 çıkıyordu bir ay takip yapıldı nst bağlandı düşmedi en son ben ilaç kullandım ondan sonra düşmeye basladi
Beyzabuglem karanim24 sizinkide yüksek çıkmış cnm dusmesse doğuma aliyolar beni 34 de sezeryana alacaktı doktor bı ilaç var onu kullanalım önce dedi ondan sonra düştü
Minikoocum Beyzabuglem sizin kaç çıkmıştı benm bugün 150.160 arasiydi ama ara ara 180.190a ckti doktor herşey iyi dedi ama bilemedim sizde hep yüksekmiydi
Beyzabuglem karanim24 korkma cnm doktorun yakın takip yapar beni öyle yaptı 38+ 1 de doğum yaptım çok şükür bı sıkıntı olmadı
Beyzabuglem Minikoocum 30 hafta da başladım nst ye normaldi 34 haftada yüksek çıktı ondan sonra bir ay takip yapıldı
Beyzabuglem Minikoocum benim de 180 190 çıkıyordu doktorumun istediği sonuç 140 160 arası olması lazım diyordu
Minikoocum Beyzabuglem bir ay derken hergun mu bana gayt iyi dedi özel hastane bayada iyi doktorum iki hafta sonra rutin kontrol dedi siz hergun mu girdnz bir ay
Minikoocum Beyzabuglem sizde sürekli mi 180 190 bende ara ara üç beş defa ckti tekme attgnda yükseliyordu