MerveYiittekin Ben ayın 18 de Pazartesi 9 da sezeryan olucam doktor pazar akşam 8 dem itibaren bişe yiyip içme dedi su da mı içmicem acaba sormak aklıma gelmedi
sudamlasi MerveYiittekin ben sezaryen olmadım ama sezaryen olan birine sordum şimdi su dahi hiç bişey yemeden içmeden girmiş sezaryen e
Damla________ MerveYiittekin ben isteğe bağlı oldum da ne alaka yeme içme sezeryan sonrası büyük tuvalett için dicem onun içinde sıvı tüketmek lazım
Nurerdgn Damla________ zaten amaliyata girmeden once serum takiyolar o serum sivi takviyesiymiş sordum ben yani kabiz olmaman icin ekstra bi takviye ustelik amaliyattan 2 saat sonra corba hosaf falan veriyolar ve bol bol su ve kayisi suyu icersen kesinlikle kabiz olmuyosun...
Damla________ MerveYiittekin ben normaldi yarım saat kala sezeryan istedim belki artık geçti ama hiç öyle birşey demedi ki su içmiştim dilim damağım kurudugundan şaşırdım 😱
Eliffff MerveYiittekin canım okadar saat bu sıcaklarda susuz kalamazsın zaten.iç bence suyu zaten sonda takıcaklar max çişin gelir yani😀
Zeze03 Kızlar birşey sorabilir miyim 38+3 de 39 haftanın içinde mi oluyoruz bnm sezeryan olucak haftaya da biraz daha mı beklesem diye düşündüm kilosu 4200 oldu su an haftam 37+5 lütfen cvp yazar mısınız
jrarya Zeze03 evet 39. Haftanın içinde oluyosunuz oy maşallah kuzuya kilosu yerinde ☺️ İki hafta adayla iki arkadaşım doğum yaptı ikiside 39. Haftalarındydı doktorunuzda uygn gördüyse bu aralıklarda alıyolar ztn 🙆🏻♀️ Hayırlı doğumlar dilerim 🙏🏼🍀
Nurerdgn Zeze03 38+ 3 yani 38 haftayi doldurmus 39 dan 3 gun almis oluyosun canim bende 38+5 de sezeryan oldum doktorum demisti 38i doldurmus 39dan 5 gun almis oluyosun demisti
MerveYiittekin Prensesimibekliyoruzz ama ne su ne yemek veriyolar mı sancı çekerken bana vermemişlerdi
Zeze03 MerveYiittekin bana öğlen 12 de gel dedi sabah kahvaltını çok erken az yap dedi 5 saat öncesine kadar hiç birşey yeme dedi