hm35 az zeytinyağlı sebze yemekleri bol bol ayran yoğurt. tatlıyı ve unlu şeyleri minimuma indirirsen korunuyor. bende son 2 ayda bu şekilde korudum, bebeğim kilo aldı ama ben çok az aldım. sağlıkla kavuşun inşallah 💜
senemmm123 Hamileyim-mutluyum gözünüz aydın en güzel haberi almışsınız zaten. tatlıyı, ekmeği kesin gerisi hallolur hiç üzmeyin canınızı 💕
Hamileyim-mutluyum senemmm123 Evet bebeğimin sağlıklı olmasına çook sevindim inşallah kilolarda yavaş yavaş gider
cemreninannesi67 Hamileyim-mutluyum 😂bendensin bende dün sağlık ocağına gittim aşı için orda tartıldım 17 kilo almışım 29. Haftamıza girdik daha 🙈
cemreninannesi67 Hamileyim-mutluyum ikinci hamileliğim ilkinde 30 kilo aldım 😂🙈 100 kiloyla doğuma gittim 1 yılda 58 kiloya düştüm bundada öyle umut ediyorum 🤲🏻
Hamileyim-mutluyum cemreninannesi67 Doktor üstüne basa basa dedi kilo alma diye sana da maşallah valla iyi almışsın benim de senden farkım yok daha 33.haftadayım😂😂
cemreninannesi67 Hamileyim-mutluyum bana da dedi son kontrolde dikkat et diye ama sigara içiyordum ben sigarayı bırakınca kendimi yemeğe verdim doktorada diyorum abur cubur yemiyorum yemek yiyorum diye ama 🤷🏻♀️ Napalım aman doğum yapınca veririz inşallah 🤦🏻♀️😂
Hamileyim-mutluyum cemreninannesi67 inşallah veririz canım bebeklerimizin sağlığı herşeyden önemli tabi
cemreninannesi67 Hamileyim-mutluyum tabikide cnm rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah