Hilalinnnn Serifeisitmir Serifeisitmir dogum öncesi rapor parasını nasıl aldınız ? Ben özelde Öğretmenlik yapıyordum 32. Haftada izne ayrıldım. Dogum parasını çocuk doğunca alabileceğimi söylediler okuldan
Serifeisitmir Hilalinnnn evet hastane size canli dogum yaptiginiza dair belge veriyor onu muhasebeye gonderin onlar isleyip onayladiktan sonra 1 hafta icinde yatıyor
evlat_ Arkadaşlar bende özeldeyüm doğum haziran ortası en geç 32 haftada rapor alıp ayrılacağım ama sözleşme bitiş tarihi haziran sonu yani rapor parasını etkiler mi bu
Fatosamine Mrvgl peki ne zaman doğum yapicaksiniz yada yaptiniz mi bende alamiyorum aklim o kadar cok karistiki artik
BrcnTc1506 Wonderwoman dün yazdım e devletten cimere inşallah faydası olur dediğin gibi be benim elimde olmayan bir sebeb ve neden faydalanamıyorum
Angels-35 Serifeisitmir brüt maaşınız ne kadar dı acaba bende asgari ücretten fazla alıyorum maaş doğum ücreti ne kadar olur acaba?
Serifeisitmir Angels-35 3800 burut ucretle 12 bin lira dogum parasi canim bana yakinsa bürüt ucretin + birde 2021 de dogum paralarina zamn yaparlarsa 13 bin alirsin
Mrvgl Serifeisitmir Brüt ücreti neredeen görebilirim. Hizmet dökümü sayfasında SGK primine bakarken 2943 lira mi ne yazıyor o mu acaba
Serifeisitmir Angels-35 o zaman daha yuksek alirsin canim google dogum ucreti hesaplamasi yaz ordan çıkıyor
Serifeisitmir Angels-35 bu arafa canim ben 9 aralik 2020 dogum yapyim yeni zamnlardan fayfalanamamistim
Mervuras26 Flower3 yazar. Bende 32 hafta çalışabilir raporumu 31+3 te aldım söyleyin doktorunuza mutlaka*