Gkcgkc 35+0 da 2400 kg nasıl? Bu haftalarda olanlar yardımcı olabilir mi? Doktorum a sordum yorum yapmadı sinir oldum
2prensannesi06 Gkcgkc bence güzel canım hemen hemen 1 ay doğuma 1 kg yakın alır daha güzel beslen bu ara. Bidr ilk oğlum 2700 doğdu benim hiç korkma daha çabuk büyüyorlar 😊
Ebruliates Gkcgkc 35 de 2300 dü 36 da 3100 oldu fazla mesela şuan 😅 35 dede azdı yani kafaya takma yemeğe devam elbet 3 kilo doğacaktır fazla kilo iyi değil
Buse919221 35+0 da 2558 gr di bir hafta önden gidiyordu. Bence normal sizinki şuan. Kıyaslama yapmak da doğru değil zaten her bebek aynı kiloda olmuyor
Gkcgkc 2prensannesi06 ultrason kağıdında kilosu birkaç gün geride gözüktüğü için doktor da bişey demediği için tedirgin oldum ben de çok teşekkür ederim 🙏🙏🌸
Ebruliates 2prensannesi06 son haftalarda çok alıyor canım muz yemiyor dum şeker diyeti den dolayı canım çekti yedim 🙈o hafta farkediyor hemen .
Ebruliates Gkcgkc ıspanak ve brokoli ye canım oda güzel aldırıyor ve kaşar peynir ama normal doğum düşünüyor san zaten çok kilo kötü 😅çıkması zor oluyor