Nil09 Aybat35 18+2 yiz cnm.Iyi gidiyo şimdilik salı günü kontrolümüz var heyecanliyiz 😀sizin nasıl gidiyor
Devramber Aybat35 18+1 oldum. Bende de 4-5 gündür bel ağrısı başladı. Belime yastık koymadan oturamıyorum.
Yasemin0728 Aybat35 18+3 haftalığız arada kasık ağrısı ve baş ağrısı oluyo. Sabahlarida bulantı var hafif ve iştahım 10 gündür falan azaldı yaa
Eda115354 Aybat35 çok şükür tabiri caizse camış gibiyim 😅 bu aralar çok rahatım garipsiyorum bu halimi 🧿 bugün tahlillerimi de aldım bi sıkıntı yoktu detaylıyı bekliyorum artık 🙃
Nil09 Aybat35 bende de 4 gündür bel ağrısı başladı yatakta zor dönüyorum.daha da agirlasinca napıcaz bakalım.Kasik ağrısı rahimi tutan bağlardan olabilir
Aybat35 Nil09 aynen öyle bakalım hayırlısı olsun inşallah birde sendede toplanma oluyorum arada bebiş kendini topluyor sağ yada solda sert oluyor
ecevecev21 18+4 🥰 mide bulantılarım ve kusmalarım devam etse de onun dışında bi sorun yok. Hareketlerini filan iyice hissediyorum her şeye değer♥️
Nil09 ecevecev21 bende sırtüstü uzanınca daha net hissediyorum canım çok güzel bi duygu gerçekten tarifi yok😍