Minnosannem12 Serbeymuh doğum için üniversite yada medikal düşünüyorum ama doktor araştırıyorum pandemi hastanesi ya devlet o yüzden
Seda6019 Minnosannem12 muayene ücreti 158 tl canım . İlhan bey için normal 1700 sezaryen 600 civarı diye duydum. Daha başındayım dogumu hiç sormadım
Seda6019 bsr60 Bence yapar normalden daha kolayına gidiyor onların ki Mehmet nalbant parayı seven bir doktor. Özel sonucta hastanede yapar
Seda6019 Minnosannem12 0356 214 50 50 canım cok yogun oluyor ama 20 25 gün sonraya sıra verirler ona göre ayarlayıp oraya gitmeyi düşün. Ayda bir gidiyorsan mesela muayeneden cıkınca ara ki ugrasma o şekilde olunca sıkıntı olmuyor
Seda6019 Minnosannem12 rica ederim.olabilir git bir takipçi hastası olunca yardımcı olurlar 2 haftada sura bulamazsan bile
Elacagl Seda6019 canım sana tekrar bir sorum olacak Süit odada yada tek kişilik odada yanında eşinin kalmasına izin veriyorlar mı kimsem yok sadece eşim var yanımda kalabilecek de
Seda6019 Elacagl ben kürtaj olduğumda eşim kalmıştı yanımda benimde burada kimsem yok çünkü. Sanıyorum sıkıntı olmaz . Hatta bizim oda 2 kişilikti . Ondada yaşlı bir amca refekatciydi
Seda6019 Elacagl Bende sana sorayım. İkili test detaylı test falan var ya onları nerde yaptırdın sen. İkili için haftaya ilhan hocaya gideceğim ama özeldekiler böyle daha iyi mi yapar acaba daha detaylı mı yaparlar sen yaptırmıssındır bu zamana
Elacagl Seda6019 ikili testte kan alıyorlar canım sadece ama ayrıntılı usg de çok güzel ve detaylı bakıyorlar