Nazlikiz_ Kızlar ishal olan var mı suyu bile çıkartıyorum ne yaptıysam önüne geçemedim. Çok yoruldum tuvalete gir çık ishal ilacı veriyormu doktorlar hamileyken?
Cancancan Nazlikiz_ ben acilde çalışıyorum gelen 10 hastadan 9 u ishal kusma bende kapacağım diye korkuyorum 😟 sıvı yeterince alabiliyorsan sıkıntı değil ama sıvı kaybının olmamasına dikkat etmelisin
Elfn Nazlikiz_ dün gece bende öyleydim birden bire oldum öyle bugün iyi çok şükür 🤦🏼♀️ Çok geçmiş olsun canım
SemraBayraktarAkbas Canım doktora git serum takıyorlar çocuğun suyu azalıyor gitmediğin sürece serumda zaten bazı vitamin ilaçları veriyorlar zararı yokmuş
Nazlikiz_ SemraBayraktarAkbas şuan kesildi gibi tekrarlarsa muhakkak gidicem canım su kaybı çok halsizlik yapıyor
Ummi 🤦♀️ gece bndee oyle oldum mideme bulanti grdi hatta neden acaba smdi cok skur iyyim hazir su icin sulardanmi acaba
Nazlikiz_ Ummi bilmiyorumki çok kötü bi salgın var kimi görsem aynı şekilde rahatsız devamlı kullandığım su aslında 😕
Nazlikiz_ Cancancan bol su içmeye çalışıyorum şuan ishal durdu halsizim sadece umarım birşey olmaz gece çok kötüydüm
Tugbaumit Nazlikiz_ hayır gitmedim şuan gidebilme imkanım yok eşim işte üstüne birde adım atarken kasıklarm ağrıyor adım atamıyorum 😢