Cetinelif Doktorum aminosentez için yönlendirdi ama doğruluk payı var mı bilmediğim için bilenlere soruyorum
Ezgisn Cetinelif Amniyosentez kesin sonuç canım Allahın izniyle niftyde sıkıntı çıkarsa yine amniyosentez isterler eğer emin ellerde olduğuna inanıyorsan yaptır önünüzü görün canım Allah yardımcın olsun
hanibazen Cetinelif benim de yüksek çıkmıştı fetal dna yaptıralım eskiden sadece amniyosentez vardı ama onun az da olsa riski var o yüzden istersen fetal dna yaptır dedi onu yaptırdık temiz geldi sonuç kapandı konu. O yüzden sordum
hanibazen Cetinelif çok fark yok. bence doktorunuza fetal dna’yı bir sorun amniyosentezden önce. biraz tuzlu bir işlem 2.800 lira ödedik ama riski yok sizden alınan bir tüp kandan bebeğin dna’sına bakıyolar
Cetinelif hanibazen gittiğim hastenede aminosentezide yapmıyorlar en yakın yerde yapılan yere yönlendirdi beni fetal dna yapmıyorlar herhalde o hastanede de yapsalar bana söylemez miydi doktor
suloz Fetal DNA varken amniyo yaptırmayın . Benim ikizdi mecburen amniyo oldum . Ama tek bebek ise amniyo yaptırmayın diğerine göre risk var çünkü
hanibazen Cetinelif sorun tekrar olmadı? Ya da siz bilirsiniz amniyosenteze karar verdiyseniz onu yaptırın ısrar ediyo gibi hissettim 😂 geçmiş olsun