Mucizemibekliyorumm Arkadaslar aranizda kandegerleri dusuk olup ozellikle demiri dusuk olanlar var mi
Cananhafsa Mucizemibekliyorumm bende aynı şekilde günde 1 kez kullanıyodum ilacı hiç bir değişme olmadı 3 aydır günde 2 kere kullanıyorum ama değerlerim yükselmiyor malesef
Damla6606 Mucizemibekliyorumm benim bekarkende vardı evlendim hamile kaldım hala var degerim hiç yükselmiyo sabahları 2 tane içiyorum
Mucizemibekliyorumm Damla6606 Cananhafsa Erenreyyan bu dusuklukler bebeklerimize zarar vermez degil mi.
Damla6606 Mucizemibekliyorumm canım ben 27 haftalık hamileyim cok şükür bebegim saglıklı genede dikkat etmek gerekiyo tabi ama bu demir eksikligine ve kansızlıga ne kadar dikkat edilir hala bi çözüm yolu bulmuş deyilim vitamin için bol meyve tüketiyorum sadece
Cananhafsa Mucizemibekliyorumm 29. Hafta bitti bizim bebeğimin gelişimi herşeyi normal çok şükür bu eksik bizi biraz yıpratıyor bu süreçte doktorum bebeğe zararı olacağı konusunda birşey söylemedi
Mucizemibekliyorumm Seyma18 ben dogurmak uzereymm yeni tahlil yaptrdm hala dusukk cikti😩hamileligm boyuncada hic aksatmadim kan hapimi.daha napmak lazim bilemiyrm.insallahh saglikla aliriz evlatlarimizi
Mucizemibekliyorumm Cananhafsa internette moral bozucu yazilar okudum kafami kurcaliyo.ama ne gerekiyosa yaltm bu konuda hala dusukk demirim ozellikle😩
Cananhafsa Mucizemibekliyorumm benim bekarkende öyleydi şimdide öyle bişey olmaz Allahın izniyle her yazılana takmayon doktorunuza danışın
sudamlasi Mucizemibekliyorumm içinde demir olan bütün yiyecekleri yemen lazım benim 40 tan 158 e çıktı böyle yaparak hep Ispanak Brokoli yedim Brokolinin suyuna şehriye çorbası faln yaptım
Mucizemibekliyorumm sudamlasi sudamlasi demir iceren besinlerin asiri tuketimi de dogru degil ki zaten bu sekilde deger yukselmiyo diye biliyorum.yani yetersiz kaliyo.sizin iyi yukselmis.