Ayiss Gizzemmm anladımmm o zaman hem hastaneye hemde doktora ücret ödüyorsunuz hastanenin kendi doktoru olmadığı için
Gizzemmm Ayiss ben ilk doğumumu da Alev hanımda yapmıştım zaten çankaya tıp karataş ve hayat hastanesi ortak bildiğim kadarıyla yani ben doktora ayrı ücret ödemedim 3 yıl önce sadece hastaneye 1800 tl vermiştik o kadar
Poyraz_basak BrcHmt bebiş iyi kuzum 37+2 2900 kilo 48 cm nst çok az sancı çıktı sancı çıkınca muayene ettiler ama açıklık yokmuş henüz ayın 23.24.25 onur bey yokmuş 22 sine gün verdi eğer ozamanaa dogurmazsam suni verip dogurtcak 😅😅
BrcHmt Poyraz_basak maşallah 🧿 hayırlısı artık canım. Bebiş gelmek isterse gerek kalmaz inşallah suniye.
Poyraz_basak BrcHmt ins kuzum alttan muayeneden sonra belim ağrımaya basladi zaten 😅 doğurabilirim belki 1.2 güne
Poyraz_basak BrcHmt yok kız acımadı hiç saniyelik birşey zaten nstde sancı çıkınca ebe yaptı yukarda doğumhane de eli çok hafifti dedim ins dogurdugum gün sen olursun ins diyo 😅zaten ebelerin hepsi çok iyiler çok tatlılar 😅
BrcHmt Poyraz_basak iyi bari ya korkulu rüya gibi bu muayene 😂 hayırlısıyla başı sen çekiyorsun benim oğlum erken gelmezse inşallah 🤲🏻 çok çok güzel bir doğumun olur sıkıntısız bir şekilde bebeğini alırsın kucağına da bana da anlatır örnek olursun ☺️
Hayal11 İzmir bayraklı tarafında temizliğe yardımcı bayan tanıyan var mı kızlar hafta da bir gün veya yarım gün düşünüyorum memnun olan veya tanıyan varsa yönlendirebilir mi
Wasssaap Ozlemm35 merhaba ben de torbalı Tınaztepe gitmeyi düşünüyorum memnun musunuz hastaneden ve doktordan?
Ozlemm35 Wasssaap merhaba çok çok memnunum ama doktorumun tayini çıktı ay sonu gidecek bakalım gelen nasıl olacak ..
Wasssaap Ozlemm35 doktorunuz kimdi Barış beyin mi tayini cikmis? Ben de o hastanede devam etmeyi düşünüyorum da
Elagulcan Biannee1 Özel Çınarlı kadın doğuma gidiyorum .ilk doğumumu da bu hastanede yaptım çok memnunum . Hemşiresi olsun doktoru olsun . Muayene 150 TL . Onur Aldemir doktorum 🥰
Dzcan-1 Merhaba bende ilk ayimda ata sagliga gttm ama doktrmdn memnun olmyarak ve hstanedn kaynakli medicana da mustfa beye gectm arastrarak ucrtlri brz tuzlu ama o ilgiye alakaya dktrmn sevgsine deger dyoruz herkze saglkli dogumlar
EcemUysal uykucubianne allah allah bana da 5000 dedi bu hafta sordum neden boyle farkli farkli fiyatlar veriyo acaba
Fatmaaaaaaa Pinar-gg Pınar hanım hangi paketi aldınız ve hangi hastane ve doktoru tercih ettiniz ben de Sigorta düşünüyorum