Esradgn3558 cansuuylcn89 ücreti yüksek ama Çiğdem hanım için değer valla sürekli eşini de kendisini de takip ediyorum evim yakın olsaydı kesin tercih ederdim hayırlı güzel doğumların olsun inşallah 🌺
cansuuylcn89 Esradgn3558 evet çok iyi bir doktor insan olarakta çok iyi kendini güvende iyi hisseditorsun aklına bişey takıldımı rahatça sorabiliyorsun memnunum zaten ilk oğlumuda onda doğum yapmıştım💙
Busra030409 Arenmira gece arayacak kadar acil bi durumum olmadı şükür mesajlara da bir ya da iki gün sonra dönüyo hepsinin var bi kusuru diyerek görmezden geliyorum artık 😅
Busra030409 Arenmira bugun ayrıldım izne yarın raporu almaya gidicem doktorun yanına. Normal doğum 4500 sezaryen 4000 tl. Siz çalışıyo musunuz
DuruMom Özel ege şehir hastanesi aygün hanıma gidiyorum çok memnunum, muayenelerimiz en az 20 dakika sürüyor ben sormadan herşeyi açıklıyor, muayene ücreti 150 tl ☺️
Savciergoc BrcHmt geçen hafta gittim canım 34 ün içindesin dedi 2200 gr 46 cm haftasıyla uyumlu dedi haftaya salı 36 da kontrol
Savciergoc Poyraz_basak sizinle doktorumuz bebiş kilo boy haftası günü bile aynıyız muayene günlerimiz bile aynı 🤩
Poyraz_basak Savciergoc 😅😅😅ne güzel normalmi olucak doğum gün verdimi yoksa 😅bakalım.hangimiz önce dogurucak 😅
Tospikkkkk Busra030409 benim arkadaşım doğum yaptı beş ay önce hiş memnun kalmadı ümran hanımdan hastanede siz sahibi değilmiş paramızla rezil olduk dedi
Busra030409 Tospikkkkk neymiş peki sorunları anlattı mı arkadaşınız? Benim de arkadaşım bikaç ay önce doğum yaptı ve çok memnun ebeler flan çok iyiymiş
Tospikkkkk Esen3535 bende ilk doğumumu karatasta yaptım çok memnun kaldım ama benim doktorum farklydı ahmet bey özel polikinligi var karatasta anlaşmalı
Savciergoc Poyraz_basak En başından beri başımız aşağıda şu an normale doğru gidiyoruz inşallah 37’ye bir ulaşsak ondan sonra sağ salim gelsinler. Haftaya Salı kontrolümüz var
Poyraz_basak Savciergoc onur beyin doğum ücreti 3500 TL diye söyledi bana icersinde epitural+işitme testi varmış
nurdane3504 ilknurrkrc 23+5iz şu an biz🤗 aynen çok tatlı herşeyi anlatıyor soru sorabiliyorsun bazı doktorlar git diye bakıyor resmen🙄
Gizzemmm ilknurrkrc bende alev hanıma gidiyorum ikinci hamileliğim bu ilkinde ata sağlıkta medine hanıma gidiyordum ancak bana o kadar olumsuz şeyler söylediki erken doğcaksa şimdiden düşsün bile dedi ve aynı hastanede o zaman Alev hanımla tanıştık daha sonra çankaya tıp a geçti ve doğumumu onunla yaptım ve yaşadığım her güzelliği sağlıklı bi bebek dünyaya getirmeyi önce Allaha sonra ona borçluyum şimdi yine birlikteyiz her gidişimde aynı güler yüz ilgi çok seviyorum doktorumuzu 🥰
Tospikkkkk Busra030409 sabah sezeryana alınıcaktı doktor öğlen gelmiş ve öğleden sonra alınm>ş lavabo falan bat>kmış temizlikçi çağırmışlar gelmemiş akşama kadar batık kalmış genel olarak memnun kalmam>ş hastanedende şans işi biraz bu tarz şeyler
Tospikkkkk Busra030409 ben karatasta doğum yaptım çok ilgililerdi ben çok memnun kaldım prenses muamelesi gördüm ebeler hep yanımdaydı ama eitim hiç memnun kalmadı belli olmuyo senin şansına artık