Sermec27 tanya25 benim ilk oğlumda 18 19 larda cıkmaya başlamıştı su an ikinci oğluma hamileyim 14 ten sonra belli olmaya başladı 🥰
tanya25 Sermec27 benimde erkek ama pek bişey yok gibi :) Sağ salim kucağına alın inşallah yavrunuzu ❤️
Sermec27 tanya25 Amin inşallah hepimiz ama ben iki gebelikte de cok zayıf hamile kaldım 46 kıloyla belki onunda etkisi vardır 🥰
mrsbiyolog 20 de baya belirginleşti de şu an 29 bitecek sanki 39 gibi🤦🏻♀️ İçeride hiç yer yokmuş full dışarıda benim oğlum. O yüzden boşverin çıkmasın göbekleriniz. Çıkınca bel ağrılarınz başlıyor,hareketleriniz kısıtlanıyor iyice.
tanya25 mrsbiyolog Benimkisi tamamen merak :) Rabbim sağ salim doğmalarını nasip etsin inşallah varsın çıkmasın hiç önemli değil ☺️
Yumurcakk Benim karnım erken cıktı keske düz olsa diyorum ve artık kalkmakta zorlanıyorum 😔 10 kilo aldım hepsı karnıma girdi zor kız cıkmasn (22+5)
tanya25 Yumurcakk Allah yardımcın olsun arkadaşım 🌺 benim zaten biraz kilom vardı olabildiğince kilo almamam gerektiği için hiç almadım belki de ondan hiç çıkmadı benim
Yumurcakk tanya25 rezervelerin doluydu bence ondan iç karnın geniştir ki en güzeli obu cok zor zor rahatsız edıo ınsanı zamanla ki daha 4 ayım var düşün 😑 rabbim yardımcımız olsun tatlim❤️