Oykummmm bendede candida mantari var ve enfeksiyon hamileligimin basindan beri sadece bi kere fitil kullandim iyi geldi allah var ama tekrarladi bir ay sonra doktor yine ilac yazdi ama almadim fito krem ve sirkeli su ile her gece temizliyorum rahatlatiyor ama gecirmiyor tabi kaleyi icten fethetmek gerek fitilini kullan bnce ben zararini gormedim bana verdigi fitil gymelomexcin idi iki adet var icinde ben sadece bi tanesini kullandim ikimccisi kullanackken yere dustu ama o bi tane bile gercekten cok faydali oldu her gece kasinmaktan akintidan biktim mahfettim vajinayi tahristen yara bere hep ilac kullanmayi sevmiuorum kullanamiyorum hicbir gebelik ilacida kullanmadim vitamin kan vs sadece bi tane fitil o kadar 38+5 im suan kullansamda artik faydasiz dogururm bugun yarin bebegin gayet saglikli dedi doktor ilac kullanmamana ragmen ama ben sagliksizim ilac kullanmadigim icin bebek hep benden eksiltiyor 😭 sana onerim ilaclarini kullan sirkeli su ile temizle kesinlikle ped takmaa iyice kurulanmadan giyinme ve mutlaka pamuklu ic camasiri giy ve kullanmadigin pamuklu badi atlet vs varsa onlari ped yerine kullan ve sonrada at yada yuksek derecede yika (elbiseler ile degil )utule ole tak tekrar eger akintin varsa tabi allah sifa versin saglicakla al kucagina insallah 💕