Homeless20 Kızlar yenidoğan sünneti yaptırıp memnun kaldığınız hastane, doktor önerilerinize ihtiyacım var
Hafise maviscik77 Gizoos hellobaby0 Soe Tubatar1907 Homeless20 keçiören de fatih klinik sadece sünnet üzerineymiş
maviscik77 Ben de hemen olsun bitsin istiyorum ama yeni doğunca kıyamıyorum yine de burda bekleyim bilgisi olan anneler için 🙏😊
Emineuyar Bezde olduğu için cok cabuk ıyıleşiyormuş .4 yaşinda yaptırdım oğlumu cok zordu ben de düşünüyorum buda erkek yaptırsam mi diye ama kıyamıyorum🙂
Homeless20 Emineuyar valla çok kolay oluyor diye duyduk 2 aylıkken yaptıracağız bizde şimdiden araştıralım dedik
Kucukkedi Benim arkadaşım 4 bucuk aylıkken yaptırdı, keske daha önce yaptırsaydım dedi. Bebek hareketlenmeden yaptırınca cok daha kolay iyileşiyormuş
Kucukkedi Homeless20 ben de o civarlarda yaptırıcam, arkadaşlarım öyle yaptırdı ve bebek hareketli olmadıgından dokayı cabuk iyileştiğini söylediler
Kucukkedi Homeless20 yanlış hatırlamıosam Ankara Keçiören’de uzman sünnet kliniği diye bi yer var sadece sünnet yapılan bi yer, oraya
Homeless20 DemetBeril hastaneden çıkmadan da yapılabiliyormuş ama 7 günlükten sonra tavsiye ediyor doktorlar