Aycicegim Ve hayırlısı ile yarın tüp bebek için işlemlerim başlıyor. Çok heyecanlıyım ilk defa adet olmak için sabırsızlıkla gün saydım🤲🏻 Rabbim herkese hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin, özellikle bizim gibi çok uğraş verenlere….
Elbet-birgun-kavusacagiz Aycicegim bizde ramazanda basliycaz allah izin verirse rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin saglikli sihhatli nasip eder insallah canm😊🌸
Miragemiray Aycicegim bizde geçen sene yaptık şimdi 6 aylik allah yardımcın olsun inşallah sağ salim alırsın kucağına.. portakal meyve yemeyi aslaaa ihmal etme 🥰
MuucizeminAnnesii Rabbim herkesin gönlüne göre versin İnşallah 😍 ben tam 4 sene uğraştım 3.denememde tuttu şuan 12 haftalık.. Rabbim kimsenin uğraşlarını boşa çıkarmasın, gerçekten zor bir dönem.. Hakkınızda hayırlısı olsun ❤️
Aycicegim MuucizeminAnnesii Çok teşekkür ederim☺️ Rabbim sizede hayırlısı ile bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻
Gulce5038 İnşallah sorunsuz şekilde sonuçlanır tedaviniz benmde 8 haftalık ilk tüp bebek denememizde oldu şükür darısı sizlere gebe duası ile🥰🙏🏻
Aycicegim Gulce5038 Amin Allah razı olsun çok sağolun 🤲🏻❤️ Rabbim sizede hayırlısı ile bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin
eebru- Aycicegim öncelikle şunu söyleyim tup bebek sureci siz ne kadar endiseli olursaniz o kadar zor gecer ama Allah a teslim olup pozitif düşünürseniz inanin igneler ilaçlar size cok kolay gelecektir. Ben tedavi basladiginda neyden bilmiyorum ama asiri gülen biri olmustum benimle dalga geçiyorlardi herseye gülüyorum diye 😂 o yuzden surecim kolay oldu. Zaten operasyonlarin hiç zor bi tarafi yok yumurta toplami anestezi ile oldu hic agri sizi hissetmedim transfer desek cok kisa bir islem cok da heyecanli oluyor 🤗 elhamdülillah ilk transferde hamile kaldim surecte en onemli seyler pozitif olmak asla doktorun dediklerinden çıkmamak ve ilaclarin saatini atlamamak gerisi Allah kerim
Deletedmom15262 Aycicegim rabbim rast getirsin hayırlı olumlu sonuç alman dileğiyle insallah sağılıklı evlatların olsun 🧿💓🤲🏻💐
Aycicegim Deletedmom15262 Amiiinn inşallah Allah razı olsun 🤲🏻❤️ iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah hiç bir ailenin evini çocuksuz bırakmasın çok zor…
Sedanur12 Aycicegim inşallah sonu hayrlısıyla gebelik olur, ben de bu ay başlayacağım yalnız tek veya çift embriyoyu neye göre koyuyorlar kimisi tek koyuyor kimisi çift
Aycicegim Sedanur12 kişinin yaşına, embriyo sayısına, daha önce kaç kez tüp bebek deneme olmuş, aşılama sayısı vs göre değişiyor canım