Merhaba sevgili anneler
18 haftalık hamileyim 2 haftadır kuyruk sokumumda acayip bir ağrı var ayakta zor duruyorum doktoruma danıştım eğer geçmezse fizik tedaviye seni yönlendirelim dedi bu benim ikinci gebeliğim ilk doğumumu epidural ile normal doğum olarak yaptım
benim sizlere sorum benim gibi ağrı çeken var mı doktoru ne önerdi acaba önceki epiduralin etkisi var mı
Kuyruk Sokumu Ağrısı
Valla benim daha ilk gebeliğim kıçımın üstüne oturamıyorum bile çekiyom öyle ağrısını 😒
Annecik_ ben de 26 haftalık hamileyim ayakta oturunca yatınca sürekli geçmeyen bir ağrı var kuyruk sokumumda ama benimki doğuştan kaynaklı ben 15 yaşımdayken başladı ağrım doktora gittim röntgen çekmişti normalde omurilik dümdüz inmesi gerekirken benim kuyruk sokumu kısmı yamukmuş o yüzden o ağrı yapıyormuş ve bana kilo aldıkça ağrıların artacak demişti ben de hamilelikte biraz fazla kilo aldım 10 kilo kadar 🙄 o yüzden oluyormuş bu kadar ağrı doktor magnezyum yazdı o yüzden
Atesbeyinannesi kilo işini ben de çözeyim evlere de tıkıldık kaldık öğretmenim ben eskiden hareketliydim belki onun da etkisi var biraz kiloyu az almaya çalışmam lazım
Annecik_ ay aynı dert bende de var ben de öğretmenim 2 yıldır sürekli aktiftim bu yıl evde oturuyorum sadece ve çok kilo alınca şikayetim arttı
Atesbeyinannesi ben de öyle normalden kilolu hamile kaldım çok kilolu değilim ama vücut alışkın değil
Atesbeyinannesi ateş mi bebeğinizin adı ya benim de oğlumun adı Ateş 🥰 şimdiki bebeğim de erkek Toprak koyduk adını