Merhaba sevgili anneler
18 haftalık hamileyim 2 haftadır kuyruk sokumumda acayip bir ağrı var ayakta zor duruyorum doktoruma danıştım eğer geçmezse fizik tedaviye seni yönlendirelim dedi bu benim ikinci gebeliğim ilk doğumumu epidural ile normal doğum olarak yaptım
benim sizlere sorum benim gibi ağrı çeken var mı doktoru ne önerdi acaba önceki epiduralin etkisi var mı

Annecik_ bende öyleyim epidursl olmadım normal doğum yapmıştım bende de bar bizde 16+3 baskı var bebek baskı yapıyı dedi

Valla benim daha ilk gebeliğim kıçımın üstüne oturamıyorum bile çekiyom öyle ağrısını 😒

Annecik_ ilk kızımda oldu doğumdan sonra da 4 ay kadar devam etti, kız bebklerde baskı çok olurmuş ondan dediler, can simidinin üzerine oturdum aylarca

Zasya erkek annesiyim allahım şu an ayakta duruyorum ama nasıl acıyor popomu dışarı doğru çıkarsam

Annecik_ bende öyleyim cnm aynı oersembe gidicem bakalım bu defa ne dicek inş kötü birşeyle karşılaşmam😭

Sevcan34 ikinci hamilelikten mi acaba diye düşünüyorum ilk hamileliğimde bit gram sıkıntım yoktu

Sevcan34 bana doktor öyle demişti canım, her yere can simidiyle gittim cafe restoran çok büyük sıkıntı bilirim

Annecik_ benimde iki oğlum sekiz yaşında anca cesaret ettim ama Buda çok zor geçiyor 😭

Annecik_ ben de 26 haftalık hamileyim ayakta oturunca yatınca sürekli geçmeyen bir ağrı var kuyruk sokumumda ama benimki doğuştan kaynaklı ben 15 yaşımdayken başladı ağrım doktora gittim röntgen çekmişti normalde omurilik dümdüz inmesi gerekirken benim kuyruk sokumu kısmı yamukmuş o yüzden o ağrı yapıyormuş ve bana kilo aldıkça ağrıların artacak demişti ben de hamilelikte biraz fazla kilo aldım 10 kilo kadar 🙄 o yüzden oluyormuş bu kadar ağrı doktor magnezyum yazdı o yüzden

Atesbeyinannesi kilo işini ben de çözeyim evlere de tıkıldık kaldık öğretmenim ben eskiden hareketliydim belki onun da etkisi var biraz kiloyu az almaya çalışmam lazım

Annecik_ ay aynı dert bende de var ben de öğretmenim 2 yıldır sürekli aktiftim bu yıl evde oturuyorum sadece ve çok kilo alınca şikayetim arttı

Atesbeyinannesi ben de öyle normalden kilolu hamile kaldım çok kilolu değilim ama vücut alışkın değil

Annecik_ bende de var aynı ağrı..ilk gebeliğim, bebeği öğrenmeden haftalar öncesinden başlamıştı ağrısı Ani bi hareket yaptım sandım, medikalden simit alıp ona bile oturdum🙂hala geçmedi