eslVERA Sabah aç karnına atıyorum 1 buçuk 2 saat sonra kahvaltı yapıyorum ancak bende aşırı mide bulantısı yaptı normal mi bu durum bünyeye fazla mı geldi alışınca düzelir mi acaba 🥴 kahvaltı yaparken zor yetiştim banyoya 🤢
Damlarslaaan eslVERA bende kullanıyorum sabah kahvaltıdan önce içiyorum bende bulantı falan yapmadı hiç
MKrasnic eslVERA kahvaltıdan yarım saat önce tüketin. Bir iki saat bekleyince beni de mahvediyordu. Yarım saat sonra içince öyle yapmadığını farkettim
Sumeyyeunal eslVERA bn de öyşeydim doktora söyledin tok karnına iç dedi öyle kullanıyorum . Ymekten sonra başlıo mide bulantım ama olsun en azındn kahvaltı raht edebiliyorum
eslVERA MKrasnic Demirin emilebilmesi için yemekten 2 saat önce içilmesi gerekiyor diye biliyorum 😣 bi faydası olmayacaksa içmenin bi anlamı yok ki ama böylede nasıl olacak bilmiyorum
Suheyla06 eslVERA ayy daha dün yaşadım içtim mide bulantısı başladı sonra kustum doktoruma yazdım kullanma bırak dedi ishal yaptığı içinde bol bol su iç dedi ama çok ağrılıydı🥺
SedefK eslVERA mide bulantısını engellemek için doktorum gece yatarken kullan demişti bana, ben öyle yapıyorum ve etkilemiyo beni
Gamzetasdelen Doktorum banada verdi bende iki saat önce iciyordum fakat bıraktım aşırı mide bulantısı ogurmekten hiç birşey yiyemiyorum günüm mahvoluyo doktorumdan başka bi ilaç onermesini isticem çünkü dayanilcak bişey degil gerçekten
mavis24 eslVERA İnan beni mahvetti eşim zır yetiştirdi beni hastaneye 3 ay sürekli kusmuştum hamilelikten ama bu en kötüsüydü ilacı kaldıramadı bünyem doktor ara ver dedi yeni ilaca gecicem Yedigim gibi bünyem alt üst oluyo
Krtalzyn eslVERA hamileliğin ilk başlarındaysan hormonlardan bende ilk başta kahvaltıdan zor yetiştiğim oluyodu şuanda o ilacı aç alıyorum bi sıkıntı yaşamıyorum ama çok bulantın oluyosada biraz atıştırıp içebilirsin doktor öylede içeblirsin demişti
eslVERA Krtalzyn 13+2 şuan bilmiyorum ne yapacağımı bulunduğum bölgede sadece devlet hastanesi var pek ilgilenmiyorlar doktora ulaşmak çok zor 😣
tonbikinannesi eslVERA ac karnına aldığım her ilaç beni kusturuyor maalesef içip arkasına kahvaltı yapıyorum hemen açıkçası🙄 illa olur faydası diye düşünüyorum
hanibazen eslVERA bende de mide bulantısı yapmıştı yatmadan önce iç dedi doktorum ama 2 saat öncesinde yemeği kesmiş ol dedi