Elfmihrn 53le hamile kaldım. 19haftada 4buçuk kilo almışımmm bana çok geliyor sizce de bi anormallik var mı yoksa kilo alımım normal mi?
GozdeDeniz Elfmihrn valla canım en son 29, 30 haftalarda 14 kilo almıştım şuan kaçım bilmiyorum bende çok aldım ama senin normal gibi
ysfali06 Elfmihrn 22 haftada 2bçk kilo almıştm doktor çok buldu 😅 boyum 170 oysaki kısa da değilim 🤷♀️ ama herkesin bünyesi yapısı ve doktoru bir değil. Bazı doktorlar kilo takıntılı oluyor. Bende de kilo takıntısı olduğu için doktoruma hak vermiştim o zamanlar 😅
Zyneepemree Elfmihrn ben bu kilo meselesinin bünyeye bağlı olduğunu düşünüyorum kimisi hiç kilo almıyor kimisi çok fazla alıyor önemli olan bebeğinizin sağlığı az ya da çok kilonun bence pek önemi yok . Sağlıkla gelsin yavrunuz🥰
mutluaile11 Elfmihrn 21 haftada 2 kilo aldım bende 🤗 ekstra dikkat etmedim aksine baya tatlı ve hamurişi yedim 🙄
EceveDenizinAnnesi 33 teyim 16 kg aldım. Siiznki gayet normal. Sağlıkla ilgili sorun yoksa, az almışsınız çok almışsınız ne farkeder. En önemlisi sağlık. 🌸
Elfmihrn EceveDenizinAnnesi çok şükür sağlıkla ilgili bi problemimiz yok ama benim çok kilo takıntım ver boyum uzun pek göstermiyorum dışarıdan ama tartıda öyle görünce içime şüphe girdi fazla mı alıyorum diye 😊
Elfmihrn ysfali06 benim doktorum öyle 😊 işin kötüsü bende çok takıntılıyım yememe sporuma da çok dikkat ediyorum ona rağmen 4kilo almam gözümü korkuttu😊
ysfali06 Elfmihrn yediklerime bnde çok dikkat ettim şeker ve un asla tüketmedim. Porsiyonlarıma öğünlerime dikkat ettim. Spor yapamadım ama evin içinde aktiftim. 32 haftaya kadar 7 kilo ile geldim. Şmdi 37+4üm 13 kilo oldu toplamda 🤷♀️ bakalım kaçla kapatacağız 😅😅😅 bebişlerimiz sağlıklı olsunda gerisi önemli değil 🌸🐣
Pkzctz ysfali06 bizde şuan 31+1riz 7 kiloyla sizin gibi yediklerime çok dikkat ediyorum spor yapmıyorum bakalım biz kaçta kapatacağız😌 😌
Elfmihrn ysfali06 tabi en önemlisi onlar sağlıkla hayırla gelsin 🥰 ama ister istemez aklım hep kilo da 😅
ysfali06 Pkzctz hayırlısıyla sağlıkla biran önce gelsinler İnş 🤲🐣 hem mis kokularını doyasıya çekelim Bi içimize 🌸🌸