Minnikbiranne Hanımlar merhaba . Adetim 7 gün gecikince test yaptım 2 çizgi çıktı kısmetse perşembe doktora gidicem . En son adetim Şubatın 12 siydi . Sizce kaç haftalıktır . Kimisi 4 hafta 5 gün diyor kimisi 5 hafta diyor
058elf Minnikbiranne son adet tarihini baz alarak hesaplayabilirsn canım, bazen geç döllenme oluyo onu doktor söylüyo. Bende 5 haftalık diyerekten gittim doktora meğerse 3 haftalıkmış daha geç döllenme olmuştu 🤗
34_21_23 Minnikbiranne uygulamaya yazınca çıkıyor zaten kaç haftalık olduğu. Her iki söyleyende doğru söylemiş aslında 4+5 günlük yani 5 haftalık hamilesiniz
deryakadri Minnikbiranne canım benimde en son adetim 12 şubattı gecikti 14 şubata test yaptım silik çıktı 18 şubatta yaptım net çift çizgi çıktı 8+6 haftalık benim de
Sermec27 deryakadri canım bir yanlışlık olmasın 12 subattan hesaplama yapınca 5 haftalık oluyor gebelik 🥰
Sermec27 132025 yok canım onu farkettim 2 gün gecikince test yapmış ama eger son adet tarihi 12 subatsa son adet tarihine göre 5 haftalık hamıle arkadas nette hesaplayınca da 5 haftalık cıkıyor ama arkadaş 8+6 yım yazmış 8+6 olması için son adet tarihi 16 ocak olması lazım 🥰
132025 Sermec27 zaten ocakta görmüş benim anladığım son adet derkende olması gereken zamanı kastetmiş ama olmamış işte yanlış yazmış sadece ben öyle algıladım🤗
Sermec27 132025 büyük ihtimal canım sanırım yanlış yazmış arkadas ocak olması lazım son adet tarihi 🥰
Minnikbiranne 132025 yani en son adetim şubatın 12sinde oldum 4 gün adet sürem , Mart ayında hiç olmadım yani
Hulyaaaa Minnikbiranne son adet tarihimiz ayni benimkide 12 subat. Programa gire 5+0 haftaligiz yani tam beş haftayi doldurduk
Bebek4545 Benim de son adet tarihim 10 şubat şu an 5+2 hamileyiö sende sanırım tam 5 haftalıksın canım