Makbule_ 13 haftalığız her gün saatlerde karın ağrısı adet sancısı çekiyorum sizde de oluyor mu olan varsa ilaç falan kullandınız mı
[silindi] Makbule_ oluyor. Hayır ilaç kullanmaya gerek yok bu durumda. Kanamanız olmadığı sürece normal, rahim büyüyor ondan ağrıyor.14+5 oldum 4. Haftadan.beri var bende
Mondly Makbule_ rahmin büyüyor o yüzden ağrı çekiyorsun korkma kanama olmadıkça korkma ve ağrıların şiddetli değilse mesela 1den 10a kadar bir sayı söyle sana göre ağrı kaç eğer 8-9 değilse korkma
BirMuallime Makbule_ canım enfeksiyon olabilir bir idrar tahlili ver istersen benim ağrım olunca o çıkıyor genelde başka belirti de vermiyor kalıntı falan bir de magnezyum vermişti doktorum o iyi gelmişti. Bol su iç söksün enfeksiyon varsa.geçmiş olsun
[silindi] Makbule_ Doktora git istiyosan şiddetlendiyse. Benimde bugün çok ağrıdı gidicem Akşama acile içim rahat değil şuan
Makbule_ Doktoruma mesaj attım da idrar yolarında enfeksiyondan dolayı olur israr tetkiki yaptırın dedi
Kuzeyegemoms Bizde 13+2 yiz kasık ağrısı gün içinde oluyor geçiyor birdaha oluyor kanama olmadıkça korkulacak birşey yok diyor doktor. rahim büyüdüğü için çevresinde ki dokular geriliyormuş ondan kaynaklıymıs
Bedir-Sevgi Bende de aynı şikayet var ama geliyo geçiyo adet sancısı gibi de değil de bozulcak gibi karnım öyle hissediyorum normaldir diye düşünüyorum ama genede şiddetliyse doktora bir danış derim
Makbule_ BirMuallime büyük ihtimalle benim de sorunum enfeksiyon pazartesi tahlil vercem inşallah geçer teşekkürler