Elanaz Ipekyuksel Hamileliğimin başında sordum doktoruma beyazlarım çok olduğu için, ne zaman boyatmam uygun olur diye. Hamilelik boyunca kesinlikle önermiyorum, dedi. Mecbur aralığa kadar bekleyeceğim.
Hande55 3. Aydan sonra boyayabilirsin demişti doktorum doğal boya kullan dedi 26. Haftamdayım ikinciye boya yaptircam
Ipekyuksel Havaferdi ben baslarda organ gelişimi olduğu için aklıma bile getirmedim boyatmayı ama şimdi de sonlara yaklastık kimse kesin birşey demediği sürece boyamadan doğurcam heralde😂
Ozteber 28haftaligim iki gün once doktoruma her randevumda olduğu gibi tekrar sordum boyatmak istiyorum artık diye hayır sabret az kaldı dedi bende boyatmadim bekliyorum dogumu doktorunuza danışın en iyisini o bilir.😊
Ipekyuksel Ozteber sorcaktım ama bıkar artık benden diye çekindim doğrusu 😂🤷🏽♀️ Ne gibi bi zararı olabilir ki sonlara yaklaşıyoruz zaten
Ozteber Ipekyuksel bi bilgim yom evde boyalarım bekliyo vala aman hayır dese bile boyucam bu halde tatile gidemem dedim hayır dedi içim rahat etmedi bende boyayamadım vala😔
Lilium Benim saç boyam 1 yılda uzaya uzaya ombre oldu artık böyle çok daha güzelim ^^ işime geldi boyatmamak oh