Minikkoalaveannesi Arkadaşlar ben Çam ve sakura şehir Hastanesi’nde takipliyim yeşil alandan kayıt açmış doktorum Lakin 182 yi aradığımda perinatoloji bölümüne ait bilgi olmadığını söylediler . Ne yapmam gerekir
2626262782ayse Minikkoalaveannesi canım doktora git peribatolıg hep orda olmaz sana doktorun kağıt veriyor Şefik ediyor gün veriyor doktor şu gün geliyor diye ı gün gidip muayene oluyorsun 9 gün beklemiştim bende geçmiş olsun perinatolog bölümü nadir ot diye gidilmiyor tabi
Ekimmeselesi Minikkoalaveannesi randevu alacaksın. 182 aradığında diyeceğin tek şey renkli doppler olacak. Çünkü onlar hastane bilgisine sahip değil sadece randevu bakıyorlar. Bir de 16:00 a yakın ara öyle daha kolay alırsın.
Mgokkilicc Minikkoalaveannesi kadın doğum doktorunun perinatolojiyi onaylamasi gerekiyor yoksa randevu alamazsın. Geçenlerde bi arkadaş riskli gebe olmadığı için devlette ayrıntılı yaptıramamıştı dışarda yaptircam diyordu😊
Minikkoalaveannesi 2626262782ayse doktorum zaten kayıt acılı olduğunu bildirdi . Lakin 182 de sıkıntı yaşıyorum teşekkür ederim cevabiniza
Minikkoalaveannesi Ekimmeselesi aynen hastane bilgisine sahip değiliz dediler . Ben tekrardan arayayim kadın doğum doktorum 3 hafta sonraya almam gerektigini söyledi . İnşallah randevu bulabilirim. Riskli gebeliğim yok takipli olduğum için sanırım
Minikkoalaveannesi Mgokkilicc kadın dogumcum perinatoloji için onay verdiğini söyledi . Sadece 182 den randevu almam gerektiğini bildirdi.
Ekimmeselesi Minikkoalaveannesi renkli doppler isteniyor genel olarak mutlak suretle ara randevu al. Benim rahim ağzı yetmezligim o testte çıkmıştı çok dikkat ettim Dr. Sürekli takipteydi hiç ihmal etme
Mgokkilicc Minikkoalaveannesi MHRS sistemine kendin kayıt olup saat 4 de baksana daha kolay oluyor . Simdi de bir bak bi var mı acaba onayın
Minikkoalaveannesi Mgokkilicc aradım sakuraya randevu gözükmüyor başka hastaneye de alabilirsin dediler
Minikkoalaveannesi Oglumveben34 şimdi tekrardan aradım 182 yisakurada randevu yokmuş farklı bı hastanede yaptirabilecegimi söyledi ona da baktım en erken5 nisana randevu olduğu onada 15 günü geçtiği için randevu sağlanamadığını belirtti
Mgokkilicc Minikkoalaveannesi internetten kendin al randevularini arama bu saatte bulamazsın zaten 4 de yenileniyor randevular
Minikkoalaveannesi Mgokkilicc MHRS m var genelde ordan aramam gerektiğini söyledi doktorum MHRS den denedim ama randevu hiç bir hastaneye göstermiyor şu an
Mgokkilicc Minikkoalaveannesi ben dün aradım sordum gözükmemesinin sebebi 15 gün sonra hafta sonuna denk geliyormuş cumartesi saat 4 de deneyin dedi :) ordan bulamadığını arayıp alamazsın aynı şey birde internette ben 59 gece hastaneyi falan seçiyorum tam saat 4 de randevu aratiyorum genelde buluyorum 😊