Samira34 Selamm , bebegın kılosu 2400 cıvarı dedı doktor , bana cok dusuk gelıyor , bır ayım kaldı doguma 😩 bebege nasıl kılo aldırabılırım 😞
Rahimesare Samira34 benimki de aynı 2.650 gram kilosu. Çok sıkıntı etme. Bebegin yeter ki organları kemikleri sağlıklı olsun. Doğduğunda da kilo alır.
44Queen Samira34 kilosuyla değil de sağlığıyla ilgilenin bence sağlığı iyiyse doktor birşey demediyse neden telaş yaptınız
Yigitkeriminannesi Samira34 ben de bugün gittim 35+3 üm kg 2691 dedi . Biraz az almış sanki bu sefer dedim doktor gayet iyi önemli olan çok kilolu olması değil diri olması dedi bol bol protein tüket pof bir kilosu olmasın sağlıklı olsun dedi. Hiç kilo aldırmaya çalışmayın bol bol et tavuk balık kuruyemiş tüketin bol su için özellikle normal doğum düşünüyorsanız kilolu olmasının hiçbir artısı yok
0znur Bence iyi kilosu üzülmeyin benim de ayni haftada 2600dü. Bu gunden sonra hızlı hızlı kilo alıyor zaten. 37+1im 3 kiloya ulasmisiz bile.
Simge16 Benimde 35+6 da 2600 gramdı gayet güzel dedi bence zayıf bir bebek değil daha 4 haftamız var çok rahat kg alırlar isterseniz ceviz muz kaşar peyniri tahin pekmez gibi kg aldırıcı şeylerle destekleyebilirsiniz