BBYaman Ilkheyecan ben dün kestirdim😂 oyle saçma seymi var ya kesince noluyomuş valla bana bişey olmadı 🙄
Ekimucizesi Ilkheyecan ben ilk bilmiyorken kuaförüme gidip kesim ve boya yaptırdım .dün de banyoya girdim saçlarımı açamadım bir türlü banyodan çıkıp kendi kendime katlı kesim yaptım çok güzel oldu😍batıl şeylere inanmayın
BBYaman Ilkheyecan valla herkez biiey soyluyoda kendileri yapmışmı acaba ? Her kafadan ayrı bi ses çıkıyo ama sordugunda kendileri yapmamış zamanında 😂
Btl_ozn Sac kesilmesinde bir sorun olmaz yalniz şöyle birsey var saç kesildiginde uzamasi icin vucuttan minarel vitamin almasi gerekiyor hamilelikte bunlara ihtiyac artiyor düzenli beslenildiğinde bir sorun olacağını zannetmiyorum
Kezu17 Hem kestirdim, hem boyattım. Doktoruma danıştım tabii boyatmadan önce. Bitkisel boya olur dedi. Kuaförümde hamilelere kullandığı boya olduğunu söyledi, güvendim ve boyattım. Saçımı da bayaaa kısa kestirdim.
FatihBatur Batıl İnanç olduğunu herkes biliyor ama çevresel psikolojik baskıdan dolayı kestirmiyor mesela bende kestirmedim saçlarımı tabi ki Allah’ın verdiği can bir sac kestirmeyle kısayip uzamaz ama çevresel söylemler insanın aklını karistiyor
Asia Migrenim var saclarim uzayinca agrilarim da daha cok oluyor mecbur kestim. Rabbim biliyor niyetimi kotü düsünmemek lazim hamileyken agir migren ilaclari icip bebegimi zehirleyemem.
CaglaYusuf Kuaför olmama ragmn ailem kstirmdm boyamadımda eşime kestireyim dedim erkek kuaförü kesiyor o ama onada cesaret edemedim 😂 Kalsın zaten kapalı olunca uzun saç daha iyi bnm için 😇