EsilaErtugrul Kızlar özel nisa hastanesi Alev oral’a gidip cinsiyette yanılma yaşayan var mı son zamanlarda? Bana %80 kız dedi önümüzdeki cmt detaylı var acaba yanılmış olabilir mi diye geçiyor sürekli aklımdan yaşayan oldu mu?
eminenura EsilaErtugrul kuzum ben de hep erkek hissediyordum bütün belirtiler erkekti nerdeyse 3 gün önce o hastanede farklı bir doktor %90 kız dedi bana da. Daha sonra yine benim doktorum değil senin de değil farklı bir doktorun sürekli yanıldığını duydum %100 kız dediği herkes erkek çıkıyormuş. Ben de biraz panikledim acaba değişir mi diye. Özellikle senin doktorunla ilgili duymadım ama hastaneyle ilgili genel bir yanılma duydum
eslemcelk EsilaErtugrul yanılma payı olabilir tabiki senin içinden ne geçiyorsa o olsun inşallah canım
EsilaErtugrul momlove1 evet başından beri öyle hissediyorum bide cinsiyeti öğrendiğimiz gün bebek hep arkası dönüktü arkadan gördü bacak arasını ama yüzde 80 dedi acaba aynı doktorda yanılma yaşayanlar var mı diye merak ettim
Mervee26 EsilaErtugrul doğuma kadar farklı cinsiyet söylenen bebek okudum geçenlerde 🙈 nasıl oluyor bilmiyorum ama detaylı ultrasonda cinsiyeti netleşir diye düşünüyorum
ayseay25_ EsilaErtugrul canım detaylıya yakın haftalarda değişme olmaz diye biliyrm kaçıncı haftanda dedi
ilkbebekannesi EsilaErtugrul Benim de Hatta herkesin içinden erkek geçiyordu ama hep kız istiyorduk.Doktorum 12. haftamda kıza benziyor ama kesin değil dedi.15′de kesinleşir dedi.Gittik ve kız dedi.Eğer doktorunuz ve makinesi iyiyse yanılma payı çok az oluyor.