Efee2021 38 haftalık pek hamilelerin yazdığına ben denk gelemiyorum sanırım merak ettim nasıl gidiyor sizin? Benim bu zaman ne zaman biter acaba diye düşünerek gidiyor, öte yandan da hiçbir belirtim yok doğuma dair😐
Eymenimmmm Efee2021 bizde 38+2yiz yürümeye bile halim yok çarşamba yatışım yaoilcak inşALLAH günümün gülmesini bklyorum
Berraaaa Efee2021 bende 38+3 üm ara sıra adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor geçiyor hiç hareket etmeye halim yok bel ağrısı falan 😏
sumeyye60 Efee2021 38+5′teyim dün NST’te 40-70 arası sancım çıktı birkaç yerde. Salı gününe kadar kendi sancını bekleyeceğim dedi, doktor. 🤷🏻♀️
Efile Efee2021 bence 38 haftalık annelerin hepsi şu an doğum belirtisi arıyor her gün o yüzden foruma yetişemiyoruz😆 benim ağrılarım çok oluyor bel ağrısı bazen adet sancısı gibi bugün kontrol var bakalım.🥰 herkes yazıyor doğurdun mu az kaldı diye ben sanki benden bahsetmiyorlar gibi takılıyorum bakalım hayırlısı 🤭
Glcnaksy Bende aynı 38+4 ama ne sancı ne bişey tik yok salı kontrol ve nst var tekrar artık her hafta gidiyrum bakalim bu hafta ne dicek hayirlisyla ins
Efee2021 Glcnaksy ben de pzt tekrardan gideceğim nst bakacaklar hiçbir belirti yoktu geçen hafta ne kanala girmiş ne açılma olmuş ne nişan geldi bakalım nası olacal böyle
Efee2021 Berraaaa benimde yer yer ağrılarım var ama hamilelikte normaldir diye önemsemiyorum hal desen her şey gözümde büyüyor adeta
Himom sumeyye60 ağrı hissettim mi canım.. benim de 38/6 nstde düzenli sancım çıktı hem de 100 civarı.. ama hiç sancı hissetmedim nasıl oluyor 🤷♀️
Uzey Efile ben 36dayım normal dedi hoca ama 40a kadar beklemek te beni sabırsızlandırıyor ve korkuyorum da, sezeryan mı olsam die düşünmüyor degilim korkudan sizin nasıl bir süreç ☺️
Efile Efee2021 pazartesi hayırlısıyla kavuştay günü 🥰🤲 sezeryana karar verdik.Allah herkesi evladına sağlıkla kavuştursun kızlar 🥰
Glcnaksy Uzey evet normal görünüyor carsamba günü açılma varmi diye kontrol etti doktrm 1cm açılma varmis
Efile Uzey evet normalmiş ara ara olan o ağroılar önemli olan düzenli sancılar mı onu takip etmek lazım.Benim önceden siğil problemim vardı bu sebeple sezeryana karar verdik bugün.🥰💃🏻 hiç korkma hep pozitif doğum hikayelerini oku motivasyon sağlasın 😬
Efee2021 Efile hayırlısı olsun o halde😊 en azından bir şeyler netleşmiş program 14 gün diyor ama hiç inandırıcı gelmiyor konu bana😬
Efee2021 Efile insan merak ediyor bi tutup sarmak istiyor ama yani içeride hareketler hareketler keyifler tıkır😬