Ftmagull Kızlar perdelerinizi neyle yıkıyosunuz. Hangi yumuşatıcıyı kullanıyosunuz kalıcı kokulu olan ?
Yelkaaa01 Ftmagull yumuşatıcı koymuyorum. Bizim burda temizlikçi var özel 7 karisilimli toz deterjan var onunla yıkayınca miss gibi temizlik kokuyor
kubra_karatekin Ftmagull perdelerin beyaz olması için ön yıkamaya karbonat ve beyaz sirke koy canım ,yumuşatıcı olarak ise yumoşun mavi olanını kullan mükemmel sonuç 🤫
Yahyam_17 Ftmagull ben başlarda yumuşatıcı ekliyordum ama perdelerin daha çabuk kirlenmeye ve tüm içerdeki dışardaki kokuları sanki kendine hapsetigini fark ettim sadece deterjanla yikiyorum en azından uzun süre deterjan kokuyor sonradanda pis kokmuyor 🤭
Hafise Ftmagull yumoş mavi olandan koltuk silerken de yarım kapak koyuyorum perdeleri yıkayalı 6-7 ay oldu hala kokuyo misler gibi doguma yakın bi tur daha yıkıycam
Leylaalin Ftmagull Ben kosla seti kullanıyorum tüller ve sıvı icin olan 2 Li set var gayet memnunum biraz da şeker koyuyorum
Seyma2861 Ftmagull ben Bingo softla yıkıyorum menekşe,sümbül . Aşırı kalıcı tülleri bi yıkıyorum birdahaki yıkamam 3,5 ayı buluyor yani hala daha kokusu oluyor üstünde
WmonallissA Ftmagull Duru granül matikle yıkadık, çok güzel bembeyaz ve yumuşacık oldu, tavsiye ederim, mis gibide kokuyor
pia34 Ftmagull Valla Bim’de Bulut diye yumuşatıcı var, siyah konsatre olanı. Kullandığım yumuşatıcıyı bulamayınca idareten bunu alayım demiştim, o gün bu gündür bunu kullanıyorum. Çok güzel kokuyor ve de kalıcı.
Dilek94- Bingo soft mor ambalajlı bebek gibi kokuyor mis gibi Yumoş ta kullandım ama Bingo kadar kokmuyor kalıcı olmuyor.