Esen3535 Akturk 3,4gündü sonra ikinci testin ertesi gün regl olmuştum 😀 Bi ay sonra da dedim beklicem bu sefer 10gün geçince yaptım arkadaşım da espri yapmıştı her ay hamile kalıyorsun sende diye 😁🤣
Belgin34 Akturk bendine adetime 3 gün vardı 32 cıktı yok düşük çıkmış yok diş gebelik.olabilir yok tutunmayabilir ancak korkutsumlar şimdi 29 haftalik hamileyim çok.şükür
Belgin34 Akturk eder insallh canım yarın sağlık ocaginda kan ver gidene kadar bak bakalım yükselme olmusmu ben öyle yapmıştım
Akturk Esen3535 allah saglikli kucaginiza almayi nasip etsin demek ki yumurta hazirlamis kendini daha sağlıklı gebelik icin
balkiz12 Akturk Akturk benimkinde ilk azdı tam hatırlamıyorum internette videolar var bu beta hcg ile ilgili önemli olan artışı dr Kağan kocatepemi ne var onu izleyeblrsn
Muuciizeemm Akturk benim de aynıydı 2 gün gecikmem vardı sonucum 63 çıktı Dr çok yeni gebelik dedi 2 hafta anca dedi şuan 11+2yiz çok şükür .sen iyisi mi başka Dr git 2 3 hafta bekle kontrole öyle git bana drum öyle dedi sende inşallah sağlıkla alırsın kucağına
Akturk Kizlar ben kan testi verdim 363 cikmis ilk testim 4 gun önce 50ydi normal midir doktor ile görüşmedim.
balkiz12 Akturk 50 çarpı 4 = 200 ve üstü gayet güzel artmış bazen şaşırıyorum biz bile bunları öğrendik tecrübelendik doktorlar 6 sene tıp okuduğu halde bu şekilde konuşuyorlar kese göründükten sonra betanın bi önemi kalmıyo zaten
Akturk balkiz12 evet doktorlar cok temkinli yaklaşıyor insan sevinemiyor bile. Umarim o günleri de görürüm 🙏
ilknur-34 Akturk Evet doktor benimde sanki hevesimi kırmış gibiydim bende aynı düşünceye girmiştim bi sevinemedim kursagımda kaldı neyim ben diye 😂😂
ilknur-34 Akturk Benim adet günüme 2 gün varken yaptırdım gecikmem olmadan 50 çıkmıştı testimde aynı sizinki gibi çok silikti suan 6 haftalk gebeyim
Akturk ilknur-34 kesinlikle ya ne zor durum 😬 allah bebeginizi saglikla kucağınıza almayi nasip etsin kolay bir hamilelik yaşatsın inşallah