Kbracan  arkadaşlar bu değerlerim böyle çıktı daha önce başına gelen var mı normal bi durum mu ?
1Anne2Bebek1Kopek Kbracan benim de oyle 16 aylik oglum var ona hamileyken boyle bisey cikmamisti sonradan gecirmisim hamileliktrn once geçirdiğimiz icin bi. Problem yok merak etme. 15 haftalik hamileym suan
ikizgebe Kbracan yüksek çıkan değerleri daha önce geçirmişsiniz bağışıklığınızın olduğunu gösteriyo, zararı olmaz aslında iyidir önceden geçirmeniz. Benimde sizin gibi hepsini geçirmişim.
Mervekomur Kbracan yok canım olmaz benimde değerim öyleydi bu testler genelde böyle cikiyo ama bi sorun olacagini sanmam genede doktoruna bi danış istersen
Kbracan ikizgebe internetten baktım ne olduklarına da iyi şeyler yazmıyodu o yüzden çok korktum çok teşekkür ederim
ikizgebe Kbracan g geçirilmiş M aktif hastalık demek aktif olması gebelik süreci için sıkıntılı ama siz bağışıksınız geçirme ihtimaliniz daha az. Sıkını yapmayın🙏🏼
Kbracan ikizgebe çok teşekkür ederimmya Allah razı olsun içimiz rahatlattınız şimdi de doktoruma gidiyorum inşallah 🙏🏻