Mk3804 ilgin22 bende ozele gidiyodum canim oradi bana bi hafta geride oda bisey olmaz diyip durdu sehir hastanesine geldim orasi hemen yatis yapti perinatolojiye yonlerndirdi
ilgin22 Mk3804 benim özelden yönlendirdi doktorum çok iyi sağolsun pazartesi belli olucak bakalım inşallah sende sorunsuz çıkarsın 🙏 36. Haftayı görsek o bile yeter
Kahvekolik 31+4 bi kac eksik kaldi onlarida onumuzdeki hafta halledip yikama utuleme işine baslicam bi kaç gündür aşırı iştahsız ve halsizim size normalmi herkes iyice agirastin doğum yaklasti ondan diyo geceleride uyuyamiyorum 😑
Nhlady Gizem--43 Ben artik bu ayda kalmak istiyorum galiba zaman yaklastikca hamilelegimide simdiden ozluyorum🤣 30+5 olduk bu arada hala hichbirseyini hazirlamadim🙈
BrcHmt Nslhnkr 33+4 😍 aynıyız Gizem--43 sadece oğlumu sağlıklı bir şekilde kucağıma almak istiyorum artık 👦🏼🤰🏻
BrcnTc1506 31+1 olduk alışverişi tamam yıkanması ütülenmeli kaldı haftaya izne ayrılınca çanta hazırlayacağız oda henüz yapmayacağız bi süre yanımda olcak şimdilik bi dolap alıp kıyafetleri yerleşecek inşallah 🥰
Fatma098 3851 ilk gebeliğim benim benimde ara ara karnıma bir ağrı giriyor sancımı oluyor acaba bu sancı nasıl bir ağrı oluyor