Ophelia 32+1. 💓 Heyecan, korku ikisi de eşit bende..oğlumun herseyi hazır, annesi dışında 😀 şu doğum keşke daha kolay ve tek tip olsaydı.. her iki doğum şeklinden de korkarak günleri sayıyorum..insan bilmediği şeyden korkarmis..Allah yardımcımız olsun🙏
BihterSymn99 Ophelia Amin canım korkman çok normal ne yazikki bazı insanlar düşünmeden konuşup daha çok korkmamızada sebep olabiliyor ama unutma ne olursa olsun sonu çok güzel bitiyor yok acıyor yok öyle böyle diyenlere kulak asma herkesin acı eşiği farklıdır elbette çok kolay olmamalı bi çocuk çıkacak ama düşündüğün kadar korkunç olmadığınada inanıyorum elinden geldiğince az düşünmeye çalış🧡
Tugbanida BihterSymn99 bizde 20+3 teyiz çok şükür ama sanki vakit geçmiyor gibi sanki 😊 çok heyecanlıyız inşallah sağlıklı sihatli kucağımıza alırız rabbiminde izniyle ❤️
BihterSymn99 Tugbanida yaa siz 20+3 olmuşsunuz bile ben henüz 6.1🤦🏻♀️bana nasıl geçsin zalım zaman durdu sanki 😂
Betull9595 BihterSymn99 eveeeet suan hala anlamsız duygular içerisindeyim henüz kalp atışı vs duymadığım için hala varlığını tam olarak benimsemiş değilim 😊
Mucizem31 BihterSymn99 10+1 aşırı mutlu ve iyimidir nasıldır durumu diye çok merak ediyorum 11 hafta kontrol sabret babam sabret zaman geçmiyor. Karnım çıksın istiyorum tekme falan atsın. O duyguları yaşamak istiyorum herşeyin hayırlısı
BihterSymn99 Mucizem31 inşallah zaman uyuzluk yapmayı bırakırda geçer bian önce bende aynı şekilde bian önce herşey olsun istiyorum hareketlensin falan çok sabırsız bekleyiş içerisindeyim 😂
Gozde939e99e Seztu evet canım yaa kendime dikkat edicem evde sık sık gitmeyecem strese giriyorum aksi bi durum olursa hemen doktoruma gidecegim zaten ama insallah bisey olmazsa ozmana kadar gitmeyecem bebegide keseyide bir gormek istiyorum🙏😍
Betull9595 BihterSymn99 benim henüz bulantım kusmam herhangi bir belirtim yok o yüzden sanırım 😊 sizin belirtileriniz kaçıncı haftada başladı
BihterSymn99 Beyza_12 aaa hiç birşey kalmamış 😍 Rabbim sağlıklı bir şekilde kavuştursun yavruna inşallah 😍 ayy 3 5 güne dolar kolların çok heyecanlı😀
Beyza_12 BihterSymn99 amin inşallah 💜sizde bu günlere sağlıkla gelirsiniz inşallah hiç korkmayın çok hızlı geçiyor zaman sona gelince ne çabuk bitti diyorsunuz 😅
BihterSymn99 Betull9595 3.haftada başladı normalde de zayıf ve yemek yemeğen bi insan olduğum için midr bulantılarımı ona yordum vitaminlerim düşük çünkü mide bulantısı yapar denmişdi yorgunluğumuda dans kursuna gidiyordum tempoluydum son zamanlarda sancılarıda adeta yordum😂inatla çocuk olduğunu kabul etmemişim resmen 😅