Halis-1 Kizlar bu hafta detayli ultrasyon icin gitmem gerekiyor izmirde uygun ve onereceginiz klinik hastane var mi ?
baloglu1 Halis-1 Alsancak MR var canım benim bildiğim telefonla arayıp randevu alıyorsun ücretinide söylüyorlar.
asiltosumm35 Halis-1 canim ozel hayat hastanesi var konak kemeraltinda. birde egepol vat 300 e yapiyor sanirim benim bildigim
Nur000 Halis-1 fiyati 350 tl. Cd ve rapor veriyorlarmis esinide iceri aliyorlarmis, bu yüzden tercih ettim 😊
Halis-1 Nur000 oylemi cok teşekkür ederim . Peki hangi doktoru önerirsiniz doktorda önemli biliyorsunuz😃
baloglu1 Halis-1 sağlık sigortası yaptırabilirsin öyle daha uyguna geliyor tahliller doğum ücreti çocuğun ilk tahlilleri 8 muayene ücreti 5 bine yakın bir ücret tutuyor Demir sağlık sigortasında aklınızda bulunsun int araştırabilirsiniz
Halis-1 Nur000 cok uygunmus ya ben bucada gidiyorum tinaztepede muayene 200 dogumlar cok pahali☹️☹️☹️
Sultan35 Nur000 Doguma ne zaman giderseniz gidin doktorunuz giriyor demi sordunuz mı bunu bazı yerlerde gece gidildiğinde kim varsa o giryormuş diye duydum
353 Bende alsancak mr da yaptirdim 300 tl odedim gayettr guzel yer ilgili bayada bakıyolar yani herseyine cd foto kagıt hepsini veriyolar cd de belirli vidyolar oluyo doktorun attigi fotograflar falan verdigim paraya deydi yani tavsiye ederim 😊