Aysenur04 Kizlar 30+3 deyim sag alt kasikta cok sizlama var gelio geciyor karnimin ici aciyor boyle sağ sol taraflari sizce normal mi ?
Nadiye123 Aysenur04 bendede aynısı oluyor 37+0 haftalık hamileyim. Gece hiç uyuyamadım doğum yaklaştı düşün düşün uykularım yok oldu 😔
Nslhnkr Aysenur04 Aynı şeyleri yasıyorum bende yalancı sancıymış. Uykumdan uyanıyorum bu agrı yüzünden aglıyorum ;(
Aysenur04 Nadiye123 insan dusunmekten kendini alamiyir ki canim rabbim sag salim saglikcakla en guzel sekilde dogumumuzu gerceklestirip kucaklmayi nasip etsin yavrularimizi
Aysenur04 Nslhnkr bende bugun olmaya basladi korkutuyor insani artik bende geceleri uyanmaya basladim uyuyamiyorum sanki gunler ilerledikce degisik agrilar insan endiseleniyor gercekten😔
Nslhnkr Aysenur04 benimde 30. Haftaya girdigimde baslamıstı. Ağlatıyo artık doktoruma da söyledim normal doğumun yaklasıyo demişti. Hiç hamileliğin böyle olacagını düşünmemiştim
Aysenur04 Nslhnkr kaç haftaliksin suan canim peki insallah sag salim dogumlarimizi atlatiriz kolay degil Allahim hepimize kolaylik rahatlik versin saglicakla
Nslhnkr Aysenur04 amin inşAllah canım Allahım hepimize yardım etsin gerçekten normal agrı degil bunlar. 33+4 üm
Aysenur04 Nslhnkr Anladim canim gun gectikce agrilarda degisiyor Allahtan geciyor ama o an tabi zorluyor bizleri Amiiinnn🤲🤲🤲
Nslhnkr Aysenur04 umarım geçer hep diyorum hamilelikten sonra saglıklı olurum diye. İnşAllah herbirimiz saglıklı olalım 🙏🏻