Merhaba güzel anneler ben burda hep doğum hikayeleri okurdum acaba benim doğum hikayem nasıl olacak diye salı sabahı miniğimi kollarıma aldım. 36. Haftada çatı muayenesi olmustum normal doğum için müsait demişti doktorum ama gebelik sekeri çıktığı için bebek biraz iriydi bu yüzden her hafta kilo durumuna göre konusalım dedi sadece o hafta muayeneden sonra sancım oldu ondan sonra hiç olmadı 38. Haftada tekrar kontrole gittim doğum için son zamanlardı artık normal doğum için eğer 39. Haftaya kadar sancın gelirse doğurursun gelmezse o zaman konusalım dedi bebeğimin zamanı vardı ama normal doğum istediğim için hareket yapıyordum merdiven inip cıktım yürüyüş yaptım ama hiç sancım yoktu pazartesi gecesi kayınvalidem aradı sancın vardı dedi hiç yoktu bende yok uyuyun olsa haber vericem dedim telefonu kapattım bi anda sancı girdi bekledim sancılarım artmaya basladı sonra dusa girdim çıktım nişanım geldi bi anda nasıl oldu anlamadım eşim uyandı hasteneye gittik 2 cm acılmam vardı eve geri geldim sabaha kadar sancı cektim sancılarım 4 dk bire düştü ve 1 dk sürüyordu sabah 9 da geri gittik hastaneye ben doğururum heralde dedim o sancıyla 2 cm daha acılmıs ve 4 cm olmustu doktorum suni verelim istersen böyle cok cekersin dedi maf olmustum kabul ettim daha sonra ultrasyonda bebeğe baktı ve kilo artışı baya olmustu ve doktor istersen suniyle deneyelim ama yırtılman cok olur ve belki açılmanda cok olmayabilir bebek anne seker hastasınolunca hantal oluyor sancı olsada gelmek istemiyor dedi ve omzu iri olduğu için allah vermesin kafa cıksa bile omuzda kalabilir dedi bende bi an riske atamadım doktoruma bıraktım ve o normal doğum sancılar sonrası sezeryana alındım . Biraz stresliydim çünkü kendimi normale odaklamıştım gece boyu uykusuzdum. Ameliyathaneye girdim belden uyuşturduktan sonra biraz nabzım yükseldi panik olunca bana genel anestezi verdiler ve uyumusum bir uyandım bebeğim yok ben masadayım ağlamaya basladım bebeğimi göstermediniz diye sonra odaya geldim bebeğimi kucakladım hersey cok güzeldi ama ben cok yıpranmıştım agrılarım coktu ve o narkozlar beni cok kötü yapmıstı ama bebeğimi kucağıma alınca herseyi unuttum tabi akşam 11 e kadar bebeğime mama verdik ama emziriyordum süt henüz gelmesede ama sürekli kusuyordu doktoru cagırdık gece baktı ve enfeksiyon kapmıs dedi nasıl oldu anlamadık bebeğim 2 gündür küvezde sadece günde 5 dk bu iki gün agrılarım biraz daha azaldı inşallah bebeğimde iyi olacak ve o kucagıma alacağım günün hayalini kuruyorum . Benim hikayemde böyle uzun oldu ama herseyi yazmak istedim allah isteyen herkese nasip etsin ve ne hayal ederken neler olabileceğini insan sonra yaşayınca anlıyor sağlıklı olmak en güzel sey gerisi yok .sorularınız olursa cevaplayabilirim elimden geldiği kadarıyla