Merhaba güzel anneler
2 gün önce oğlumu şükürler olsun ki sağlıkla kucağıma aldım şimdi yanımda uyuyor. Doğuma giderken yolda bile doğum hikayesi okuyan ben kendi doğum hikayemi yazmasam olmazdı 🥰Planlı spinal sezaryan olan doğumumdan 1 gün önce tabi ki hiç uyuyamadım heyecan korku hepsi birbirine girmişti. Sabah 7 de yatışım yapıldı 9 da ameliyata alındım. Sonda odamda takıldı ve en korktuğum şey olan sondanın aslında ne kadar kolay bir işlem olduğunu yaşayınca öğrendim. Saniyelik birşey ve korkulacak hiç birşey yok sakın sonda olayını kafanıza takmayın. O kadar korkuyordum ki ameliyathaneye giderken baygın olurum heralde diyordum. bir anda bi sakinlik geldi Allah bir güç veriyormuş gerçekten gayet sakin gittim ameliyata. İğneyi hissetmedim bile azıcık midem bulandı ve söyleyince saniyesinde geçti. Acı ağrı hiç birşey hissetmedim baskılar ve dokunuşlar rahatsız etmedi beni. 5 dk içinde oğlum çıktı zaten o an herşeye değerdi dünyanın en güzel sesi ve kokusu 🥺 Dikişlerim uzun sürmedi toplamda yarım saat süren ameliyattan çıktığımda çok mutluydum oğluma kavuştuğum için. Tamam dedim herşeyi atlattım tek birşey kaldı ilk ayağa kalkış. Onu da sıkıntısız hallettim ne baş ağrısı ne dönmesi. O kadar korkutmuşum ki kendimi hepsi boşunaymış. Şimd evimizdeyiz. Benim gibi sezaryandan çok korkan anneler varsa hiç korkmasınlar :) ❣️