Askiletotomsu Ve kaç cm açılana dek bekleniyor da epidural veriliyor ? E o açıklık oluşana dek zaten epeyce bı acı yaşamıyor muyuz ? Birde bebekler ilk kırk gün eziyeti olmadan uyuyormuş full sanırım.oyle mi ? Zorluk ne zmn başlıyor
Gull_94 Askiletotomsu 4cm olunca yapılıyo tamamen agrıyı kestıgı de oluyoms ıkınma hıssı olmadan da bazısında sadece hafıfletıyoda dozuna ve verılme seklıne baglı bu bırazda Bebegın uykusuna yorum yapamam her bebek bır degıl soncta 😇genelde 2saatte olsa net uyuyolar ama
Emineerd Askiletotomsu iyi geceler canım sanırım sen hamilelik düşünüyorsun ama bir türlü eminde olamıyorsun 😊😊 yanlış mı hissettim 🤗
Star25 Askiletotomsu en az 4 cm açıklık lazım. Benim 3 cm iken suni sancı verildi sabah 7.30 da . 2 saate dayanılmayacak kadar kötü sancı çektim. 12 gibi epidural yapıldı. 2 saat o kadar güzeldi ki hiç ağrı çekmedim açılmam da ilerledi. Bana 6 cm iken takıldı. Etkisi geçtiğinde tam açıklık vardı nerdeyse 1 saat sonra falan doğuma alındım. 15.20 gibi doğumum olmuştu. Epidural çok büyük nimet.
Star25 Askiletotomsu ilk 40 gün de uyurlar ama uyutmamak lazım hemen sarılık oluyorlar. Ben 2 saatte bir emzirmeme rağmen oldu. Daha sık emzirmek lazım