Askiletotomsu biz evlendigimizde ilk 5 sene kimse bize cocuk ne zaman diye sormasin hayatimizi yasamak istiyoruz diyerek evlenmistik. sukur bu yuzden cevre baskisi hic olmadan evliligimizi doya doya yasadik. Yurtici/yurtdisi geziler, festivaller, konserler vs boyle boyle 5 sene gecti tam cocuk dusunucez bu sefer eee biz bu dolu dolu hayati nasil birakip herseyi bebege gore nasil yapicaz ki demeye basladik. Ben 1 sene de yukseklisans yapayim onu bekleyelim dedim 1 sene de oyle durduk artik babam bile yeter durun durdugunuz yerde torun sahibi olamadan ölucem 6 sene oldu demeye baslamisti. Pandemi basladi ve tum biletlerimiz,planlarimizi iptal etmek zorunda kalinca iyice dusunduk baktik ki hic bir sey yapmadan da durabiliyormusuz. Cocuk olursa ona gayette bakabilir misiz, hayatimiz bitmiyormus. Tamam dedik o sene bu sene artik ne zaman olursa deneyebiliriz. Once doktora gittik bir sorun var mi diye ikimizde de herhangi bir engel cikmadigini ogrenince denemeye basladik. Cok sukur 2.ayda da hamile oldugumu ogrendim. O zamandan beri kitaplar okuyup, online dogum ve bebek bakimi egitimleri alip kendimizi hazirladik. Esim benden daha hamile gibi oldu cok duygusal o kadar guzel birsey ki bebekten bahsederken bile gozlerimiz doluyor ona kavusmak icin can atiyoruz. Gercekten ikinizin de kendini hazir hissetmesi cok onemli bence Allah herkese istedigi ve hazir oldugu zamanda nasip etsin. Suan hic bir korkumuz endisemiz yok. Siz de umarim kendinizi hazir hissettiginiz zaman hamilelik haberini alirsiniz. Inanin haberini almak bile sizi ne kadar mutlu edicek anlatamam ❤️